Δανάη Μπάρκα: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό - Η στιγμή που πέφτουν οι υπογραφές με το MEGA

Δείτε το εδώ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό - Η στιγμή που πέφτουν οι υπογραφές με το MEGA

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την ηθοποιό, Δανάη Μπάρκα. Δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που... έπεσαν οι υπογραφές για τη συνεργασία της με το κανάλι του MEGA.

Τις τελευταίες ημέρες, πολλές ήταν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό να κάνει... στροφή και να παίρνει το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας στο σταθμό. Τελικά, οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του MEGA επέλεξαν την Δανάη Μπάρκα να βρίσκεται στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής από τη νέα σεζόν,

Το απόγευμα της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα υπέγραψε και είναι επίσημα το συμβόλαιο της με το κανάλι και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει γνωστό το γεγονός. Μοιράστηκε λοιπόν με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από την στιγμή που υπέγραφε.

«MEGAλη μέρα. Ας έχουμε megaλα όνειρα,megaλα χαμόγελα και φυσικά megaλη παρέα. Μοιρασμένη χαρά = διπλή χαρά #megaOpwsPanta #MegaTv #Mega #MegaChannel @boutosp @megatvcom» έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως στο MEGA θα δούμε ακόμη ένα νέο πρόσωπο. Δείτε αναλυτικά εδώ.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για την προσωπική ζωή της Δανάης Μπάρκα

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, τον τελευταίο καιρό αφού όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, υπάρχει μια ανατροπή στην προσωπική της ζωή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της συγκεκριμένης εκπομπής η Δανάη Μπάρκα εδώ και αρκετό καιρό έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, Πάνου Αδαμόπουλου!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως το ζευγάρι μετά από 6 μήνες απόστασης αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του και μάλιστα η Δανάη πήρε τα πράγματά της και γύρισε στο σπίτι τους αφού για όσο διάστημα ήταν χώρια είχε μετακομίσει ξανά στο πατρικό της. Και οι δυο προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, όπως έκαναν και στο παρελθόν, αν και ήδη έχουν ξεκινήσει τις κοινές εμφανίσεις!

Να σημειωθεί πως ήταν μαζί 6,5 ολόκληρα χρόνια!

Πριν από λίγο καιρό, στην ίδια εκπομπή, είχε ανακοινωθεί κι ένας χωρισμός! Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Γιατί είχαν χωρίσει η Δανάη Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Δανάη Μπάρκα επανασύνδεση σχέση

Όταν είχε γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους η Δανάη Μπάρκα είχε μιλήσει γι αυτό: «Ισχύει η είδηση. Χωρίσαμε πριν από λίγες μέρες. Μείνει σε αυτό, σε παρακαλώ, δεν νιώθω άνετα να μιλάω γι’ αυτά»,