Οι κάμερες έπιασαν την Δούκισσα Νομικού σε μοναχική παραλία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δεν μοιάζει να γέννησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι κάμερες έπιασαν την Δούκισσα Νομικού σε μοναχική παραλία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης για ακόμα μια χρονιά προτίμησαν την Μύκονο, αλλά ένα διαφορετικό κομμάτι αυτού, το πιο μοναχικό. Οι κάμερες του Youweekly.gr τους έπιασαν σε μια ήσυχη παραλία με τα παιδιά τους.

Η Δούκισσα Νομικού παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δυο υπέροχα αγγελούδια διατηρεί ακόμα κορμάρα (δείτε εδώ την διατροφή της)και είναι ολοφάνερο στο παρακάτω υλικό.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας με τον Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια παραλία με το ζευγάρι μας μετέφεραν πως ήταν πολύ ήρεμοι και αγαπημένοι. Η Δούκισσα έπαιζε έξω στην άμμο με τα παιδιά και ο Θεοδωρίδης τους κοιτούσε και τους θαύμαζε αφού η εικόνα της οικογένειάς του ήταν τόσο υπέροχη.

Δημήτρης Θεοδωρίδης παραλία Μύκονος

Δούκισσα Νομικού μαγιό

Δούκισσα Νομικού παραλία με τον Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού αναστάτωσε την παραλία με το μαγιό της! Τα πόδια της δυο μέτρα

Η Δούκισσα Νομικού το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε με την οικογένειά της σε γνωστή παραλία να... παραθερίζει και αναστάτωσε τους λουόμενους με τα δυο μέτρα πόδια της.

Η Δούκισσα παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δυο παιδιά το σώμα της μοιάζει σα... να μην έγινε ποτέ! Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο σύζυγός της, την απαθανάτισε στην ξαπλώστρα με την μικρή τους κόρη!

Το μαγιό της μικρής αλλά και της μαμάς έκλεψαν σίγουρα της εντυπώσεις. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πήρε σε δευτερόλεπτα χιλιάδες likes και σχόλια!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού από την παραλία που αναστάτωσε το instagram

Κι αν αναρωτιέστε πόσο ύψος έχει το μοντέλο... δείτε εδώ τον αριθμό!