«Λύγισε» ο Νικος Μουτσινάς στον αέρα του Alpha - «Όταν βγήκε το νέο πως θα σταματήσεις...»

Τι είπε για την αποχώρηση της Ελένης;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λύγισε» ο Νικος Μουτσινάς στον αέρα του Alpha - «Όταν βγήκε το νέο πως θα σταματήσεις...»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει οριστικά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. O παρουσιαστής μάλιστα «λύγισε» όταν θυμήθηκαν τα παλιά.

Η παρουσιάστρια από την έναρξη της εκπομπής της ήταν πολύ συγκινημένη και με δυσκολία μιλούσε για τα όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση με τους συνεργάτες της.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βγήκαν στον αέρα της εκπομπής της ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια στο παρελθόν. Συγκινημένος και πάνω στη συζήτηση είπε την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια όπως είπε δεν έχει πρόγραμμα σχετικά με την αποχώρησή της, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που δεν πήγε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι τη φετινή χρονιά. Ενώ, του υποσχέθηκε πως την επόμενη σεζόν θα εισβάλλει στο πλατό της εκπομπής του χωρίς να το γνωρίζει.

Ελένη Μενεγάκη Νίκος Μουτσινάς

«Όταν βγήκε το νέο πως θα σταματήσεις την τηλεόραση το διάβασα και πίστευα πως κάθε χρόνο κάτι θέλουν να γράφουν. Όσο περνούσαν οι μέρες, μας γέμισες εκατομμύρια ερωτηματικά… Δε θέλω και να παρακάτσεις. Να σου δώσω μια χρονιά επειδή γνωριζόμαστε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε «Στη ζωή και στη δουλειά μου βάζω πρόγραμμα. Αυτή η στιγμή είναι χωρίς πρόγραμμα. Δεν υπάρχει σκαλέτα, όπως πάει».

Πριν «λυγίσει» στον αέρα του ALPHA o Νίκος Μουτσινάς έκανε μια αποκάλυψη για την Ελένη

Ο Νίκος Μουτσινάς, στην σημερινή του εκπομπή έκανε μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη και το χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο. Αφορμή, στάθηκαν τα δάκρυα της παρουσιάστριας και τα αφιερωματικά βίντεο που της ετοίμασαν στην εκπομπή,

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», αναφέρθηκε στην απόφαση της "βασίλισσας" της τηλεόρασης να αποχωρήσει από το χώρο και να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί και να αφιερωθεί σε πρόσωπα και πράγματα που αγαπάει.

Μπορεί η επιλογή αυτή να είναι οριστική, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινάς μέχρι και σήμερα κάνει έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη για να το σκεφτεί ξανά και να μην φύγει από την τηλεόραση.

«Κορίτσι μου, πολύ μεγάλη αγάπη σου στέλνω και ξανασκέψου το. Ας βγει στο δεύτερο μισό αν θέλει ρε παιδί μου. Ολόκληρη χρονιά; Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά σαν χώρα, μην το κάνεις αυτό! Γύρνα πίσω Ελένη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος χωρισμός

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το χωρισμό Ελένης Μενεγάκη - Γιάννη Λάτσιου

Ο Νίκος Μουτσινάς, θυμήθηκε την περίοδο του χωρισμού της από τον Γιάννη Λάτσιο και μετά την προβολή αποσπάσματος από την εκπομπή «Ελένη», ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε σε εκείνα τα χρόνια.

«Παιδιά ήταν εκείνη η περίοδος με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χωρίσει… Ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι όλοι, δεν σου πήγαινε και καρδιά. Εκεί πέρα που ήμασταν στην εκπομπή όλη η διάθεσή μας ήταν να ανέβει ρε παιδί μου. Γι’ αυτό και αυτό το πλάνο που κοιτούσε έτσι το κορίτσι μου», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο είχε κάνει και η Ελένη Μενεγάκη πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή της. Δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για το ταξίδι που είχαν κάνει όταν παντρεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ακριβώς τι ήθελε να του ζητήσει.