Ελένη: Η φανταστική τούρτα του της έφτιαξαν με αφορμή την αποχώρηση της

Δεν φανταζόμασταν τίποτα λιγότερο από αυτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η φανταστική τούρτα του της έφτιαξαν με αφορμή την αποχώρηση της

Μια φανταστική τούρτα έφτιαξαν στην Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την απόφαση της να αποχωρήσει από τον χώρο της τηλεόρασης. Σε λίγα λεπτά θα αποχαιρετήσει το κοινό και η συγκίνηση είναι μεγάλη.

«Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη "καλημέρα" ο ALPHA αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της», γράφει η ανακοίνωση του ALPHA λίγο πριν το τελευταίο «αντίο» της.

Δεν είναι μόνο οι συνεργάτες της που έχουν συγκινηθεί από την στιγμή που ζούμε, αλλά και όλοι οι τηλεθεατές και θαυμαστές της. Ενώ, από την άλλη, το twitter έχει «πλαντάξει» με τα tweets να είναι δεκάδες. Δείτε εδώ τι γράφουν.

Η φανταστική τούρτα που έφτιαξαν για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Να σημειώσουμε πως μια εντυπωσιακή τούρτα έφτασε στο πλατό της Ελένης, την οποία οι δημιουργοί της πόσταραν στο Instagram, με αφορμή την αποχώρηση της.

Ελένη Μενεγάκη τούρτα

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή της είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια και τον λυγμό να πνίγει την φωνή της αφού πήρε μια τεράστια ανάσα γιατί στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαλε έναν απίστευτα συγκινητικό λόγο.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους»

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA

Με κλάματα βγήκε από το καμαρίνι της η Ελένη στην σημερινή εκπομπή - Απίστευτο βίντεο

Η κάμερα στην σημερινή έναρξη της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε να την απαθανατίζει από τα καμαρίνια δείχνοντας της κλαμένη.

Το κλίμα φορτισμένο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δείτε το βίντεο