Ελένη και Γρηγόρης Γκουντάρας έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα της εκπομπής σε ψυχολογικά φορτισμένο κλίμα

Μπήκε στο πλατό με δάκρυα στα μάτια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη και Γρηγόρης Γκουντάρας έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα της εκπομπής σε ψυχολογικά φορτισμένο κλίμα

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με αφορμή την σημερινή αποχώρηση της παρουσιάστριας από την τηλεόραση. Το κλίμα στην εκπομπή της ήταν φορτισμένο ψυχολογικά.

Στο σημερινό «αντίο» της Ελένης, δεν γινόταν να μην βρεθούν δίπλα της οι αγαπημένοι της συνεργάτες. Μεταξύ αυτών λοιπόν και ο παρουσιαστής, ο οποίος έληξε πριν τρία χρόνια την συνεργασία τους και από τότε, δεν είχαν ξαναμιλήσει.

«Που είναι το μοντέλο μου, που ξεκίνησε δημοσιογράφος ντροπαλός που δεν ήθελε ούτε η σκιά του να βγαίνει στην τηλεόραση και μετά, έπαιξε όλους τους ρόλους. Έλα, μέσα ρε Γρηγόρη» είπε η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη και τον υποδέχτηκε στο πλατό. «Δύσκολο. Είδα τα παιδιά σου» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά συγκινημένος.

«Τα παιδιά μας να λες. Τα ξεγέννησες όλα» είπε και συνέχισε, «Δηλαδή αν εγώ δε σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω, δε θα ερχόσουν από μόνος σου;». «Δε θα ερχόμουν» παραδέχτηκε εκείνος.

«Γιατί ρε βλάκα, μετά από τόσα χρόνια;» του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με εκείνον να λέει, «Δε θα ερχόμουν. Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού»

«Άστα αυτά. Αλλού... Έχουμε πει και έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Όχι μόνο εδώ και στον Αντ1. Έχουμε κάνει τα πάντα όλα. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει, έχουμε φοβηθεί, έχουμε ανησυχήσει, έχουμε θυμώσει, έχουμε τρομοκρατηθεί, τα χουμε σπάσει, τα χουμε ξαναβρεί» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Επειδή ξέρεις ότι είμαι πολύ συναισθηματικός τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει το χρόνο του για να τακτοποιηθεί μέσα μου» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η ανακοίνωση της Κακκαβά για την Ελένη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα λίγο πριν το τέλος

Ελένη: Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη - «Λέω στον Γρηγόρη Γκουντάρα...»

Μια ημέρα πριν το τελευταίο «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, έκανε πολλές αποκαλύψεις. Μεταξύ αυτών, μίλησε και για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη, κάνοντας γνωστό τι είχε πει τότε στον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα της.

Αφορμή για την αποκάλυψη της στάθηκε η σύνδεση μέσω skype με την Άση Μπήλιου. Οι δυο γυναίκες θυμήθηκαν τα παλιά.

Ελένη Μενεγάκη Γρηγόρης Γκουντάρας Κατερίνα Ζαρίφη

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όλες τις εμφανίσεις σου, στις εποχές των αποκριών, που ντυνόμασταν όλοι. Αυτά που επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω είναι η χρονιά που είχε φύγει για πρώτη φορά η Κατερίνα. Μιλάω για την Ζαρίφη, το Ζαριφάκη που μου την κοπανούσε, πήγαινε, ερχόταν και θυμάμαι μια ημέρα που έρχομαι και λέω στον Γρηγόρη – Η Άση ήταν μπροστά- του λέω “Γρηγόρη έχεις βαρύ φορτίο στην πλάτη σου. Έφυγε η Κατερίνα, λες να φύγει το γέλιο από τη ζωή μας;”.

Τότε λοιπόν, για πρώτη φορά, χωρίς να το ζητήσουμε, μόνη της η Άση μπήκε σε αυτό και από τότε ξεκίνησαν έρευνες, παίζανε θεατρικά σύμφωνα με θέματα που έβρισκε ο Γρηγόρης, δεν ξέρω που στο καλό τα έβρισκε. Κάποια πράγματα λέγαμε είναι αλήθεια; Τα βρίσκαμε ήταν αλήθεια, τα παίζανε με ρόλους οι δύο τους και ήταν ότι πιο αστείο υπήρχε. Πραγματικά το ζούσαμε όλοι μαζί», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκινάει την δική του εκπομπή.