Ελένη: Το μήνυμα όλο νόημα στον Γιώργο Ασημινάκη - «Καλέ μου φίλε...»

Τι είπε λίγο πριν αποχαιρετήσει ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Το μήνυμα όλο νόημα στον Γιώργο Ασημινάκη - «Καλέ μου φίλε...»

Ένα μήνυμα όλο νόσημα έστειλε η Ελένη Μενεγάκη, στον πρώην συνεργάτη της Γιώργο Ασημινάκη, ο οποίος δεν έφυγε από την εκπομπή της με τις καλύτερες σχέσεις.

Ήταν στα μέσα του περασμένου Απρίλη, όταν ο floor manager, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες αργότερα είχε πετάξει καρφιά.

Το μήνυμα όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη στον Γιώργο Ασημινάκη

«Του στέλνω την αγάπη μου και ξέρω επειδή κάποιος θα του έχει στείλει κάποιο μήνυμα αυτή τη στιγμή στο κινητό του κι επειδή είναι σκορπιουδάκι ξέρω ότι μέσα του ένα γαργάλημα το νιώθει. Καλέ μου φίλε Ασημινάκη να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θα συνεχίζεις πραγματικά στο δικό μου μυαλό να κάνεις τα δικά σου ανεπανάληπτα χορευτικά με τους καλεσμένους, με τα σκηνικά, με τα πώς θα στήσουμε… Ήταν μέσα σε όλα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Αποκάλυψη! Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ασημινάκης από την Ελένη

Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως έπειτα από την είδηση πως ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή της. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ασημινάκης.

Μετά από 17 χρόνια συνεργασίας, ο ίδιος θέλησε να φύγει από το πλευρό της παρουσιάστριας, προκαλώντας μια τηλεοπτική βόμβα στο κανάλι. Η είδηση έγινε γνωστή από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος και ανέφερε πως οι δυο τους δεν τα πήγαιναν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.

«Είχε κάποια παράπονα ο Γιώργος Ασημινάκης. Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν πως υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν της ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα. Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους, υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σήμερα ωστόσο στο Πρωινό ειπώθηκε πώς η σχέση τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή και φαινόταν και στον αέρα της εκπομπής. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε πως δεν γίνεται να φύγει κάποιος λίγο πριν το τέλος της σεζόν, εάν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και όταν ξέρουμε όλοι ότι η Ελένη φεύγει από τον Alpha. Ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Να πούμε βέβαια ότι έχουμε άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!