Νατάσα Θεοδωρίδου: Μπήκε ξαφνικά στο πλατό της Ελένης - Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια

Ήταν βαρύ το κλίμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Μπήκε ξαφνικά στο πλατό της Ελένης - Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη μπήκε ξαφνικά η Νατάσα Θεοδωρίδου και η παρουσιάστρια μόλις την είδε και άκουσε το τραγούδι που έλεγε πλάνταξε στο κλάμα στο πλευρό της.

Η πρώην κουμπάρα της, δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό της αυτή την ημέρα του αποχαιρετισμού. Για αυτό και της τραγούδησε τα αγαπημένα της κομμάτια ζωντανά στον αέρα.

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της, αφού όπως έχει πει ξανά δεν αντέχει ψυχολογικά όταν την ακούει να τραγουδάει.

Να σημειώσουμε πως σήμερα, τελευταία μέρα η Ελένη μπροστά στις κάμερες έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη, ενώ έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της.

«Λύγισε» η Νατάσα Θεοδωρίδου στον αέρα της Ελένης - Τι συνέβη;

«Λύγισε» η Νατάσα Θεοδωρίδου με το που βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μέσω Skype. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τα όσα έχουν ζήσει και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η παρουσιάστρια μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασαν, ξέσπασε σε κλάματα για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής, καθώς σπάνια δείχνει τα συναισθήματα της.

Στο βίντεο λοιπόν μέσα, είδαμε και την Νατάσα Θεοδωρίδου να τραγουδά αγαπημένες επιτυχίες της, οι οποίες συγκίνησαν την Ελένη Μενεγάκη, φέρνοντας στο μυαλό της, παλιές εποχές της στην τηλεόραση.

Μετά λοιπόν την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια μίλησε με πολύ όμορα λόγια για την Νατάσα Θεοδωρίδου και την έβγαλε στην εκπομπή μέσω Skype. Ωστόσο, με το που βγήκε η εικόνα στον αέρα είδαμε την τραγουδίστρια να σκουπίζει τα δάκρυα της.

Τις δυο γυναίκες δεν συνδέει μόνο η εκπομπή, καθώς είναι και κουμπάρες. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, είχε παντρέψει την Ελένη Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο. Δείτε εδώ και τα κλάματα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου.