Ελένη: Συγκίνηση με τα μπλουζάκια που φορούσαν οι συνεργάτες της στον αέρα του ALPHA

Η έκπληξη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Συγκίνηση με τα μπλουζάκια που φορούσαν οι συνεργάτες της στον αέρα του ALPHA

Μετά από 30 χρόνια στο χώρο της παρουσίασης και 15 στην συχνότητα του ALPHA η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση και στο σημερινό τελευταίο «αντίο» που είπε, συγκίνηση προκάλεσε η έκπληξη των συνεργατών της με τα μπλουζάκια που της έφτιαξαν.

Τι κλίμα καθ'όλη την διάρκεια της εκπομπής, ήταν βαρύ ωστόσο μερικά από τα αγαπημένα της πρόσωπα, κατάφεραν να την κάνουν να γελάσει, αλλά και να θυμηθεί τα παλιά.

Μερικοί από τους αγαπημένους της συνεργάτες, ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Μάνο Μαγιάτη και τον Βαλεντίο, οι οποίοι μπήκαν στο πλατό χορεύοντας, ενώ φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν πάνω «Ήμουν και εγώ στην Ελένη». Στο πλευρό της ωστόσο βρέθηκε και η οικογένεια της. Δεν δίστασε μάλιστα να φιλήσει και τον Μάκη στον αέρα.

Ελένη Μενεγάκη μπλουζάκια εκπομπής

Συγκίνηση με το λόγο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή της είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια και τον λυγμό να πνίγει την φωνή της αφού πήρε μια τεράστια ανάσα γιατί στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαλε έναν απίστευτα συγκινητικό λόγο.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους»

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA

Η κάμερα στην σημερινή έναρξη της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε να την απαθανατίζει από τα καμαρίνια δείχνοντας της κλαμένη.

Το κλίμα φορτισμένο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δείτε το βίντεο