Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA

Την «τσάκωσαν» οι κάμερες έξω από το κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από περίπου 3,5 ώρες εκπομπής, αποχώρησε από τον ALPHA και όταν την «τσάκωσαν» οι κάμερες έξω από το κανάλι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε για την παρουσιάστρια η οποία σε αυτή την σημαντική και δύσκολη στιγμή είχε στο πλευρό της όλους τους αγαπημένους της συνεργάτες, αλλά και την οικογένεια της, καθώς ο Ματέο Παντζόπουλος και τα παιδιά ήταν πίσω από τις κάμερες όλη την ώρα.

Μετά το τέλος της εκπομπής οι δημοσιογράφοι περίμεναν την Ελένη Μενεγάκη στην έξοδο του καναλιού και εκείνη με χαρά έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το τηλεοπτικό φινάλε της.

«Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Αν ποτέ αυτό έχει μια συνέχεια, δεν το έχω σκεφτεί. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω λίγο χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ελεύθερος» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Παίρνω δύναμη από τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Εγώ νιώθω τις καρδιές των ανθρώπων και έχει σημασία πως φεύγω από έναν χώρο αφήνοντας το στίγμα μου» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε τα βίντεο από το protothema.gr

Τα τελευταία λόγια της Ελένης στον αέρα του ALPHA πριν την αποχώρηση της

Με βουρκωμένα μάτια η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τελευταία της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούριους, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια.

Με τα μάτια της κατακόκκινα από το κλάμα, αφού έζησε πολύ δύσκολες στιγμές στο πλατό, καθώς έπρεπε να αποχαιρετήσει σε σημαντικά πρόσωπα, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους της έδειξαν την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο.

Να σημειώσουμε πως σήμερα, τελευταία μέρα η Ελένη μπροστά στις κάμερες έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη, ενώ έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της.