Νίκος Μουτσινάς: Οι απίστευτες ατάκες στο Καλό Μεσημεράκι για την Ελένη - «Αγρυπνία στήθηκε στα σπίτια»

Έτσι την αποχαιρέτησε στον αέρα της εκπομπής του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Οι απίστευτες ατάκες στο Καλό Μεσημεράκι για την Ελένη - «Αγρυπνία στήθηκε στα σπίτια»

Απίστευτες ήταν οι ατάκες που πέταξε ο Νίκος Μουτσινάς για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι». Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είπε πως τα περισσότερα ελληνικά σπίτια, στήθηκε αγρυπνία.

Σήμερα το μεσημέρι, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Το κλίμα ήταν βαρύ και όλοι συγκινημένοι στο πλατό.

Στην τελευταία της εκπομπή λίγο πριν τους οριστικούς τίλους τέλους ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που βρήκαν στον αέρα της Ελένης και με τα λόγια του συγκίνησε, καθώς θυμήθηκαν τα παλιά.

Λίγο μετά το οριστικό φινάλε της Ελένης Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» θέλησε να πει στην παρουσιάστρια το δικό του «αντίο».

«Μια μεγάλη στιγμή για την τηλεόραση. 1η Ιουλίου 2020, και η Ελένη Μενεγάκη φεύγει. Εχθές λέει δε μπορούσε να κοιμηθεί. Λογικό. Αγρυπνία στήθηκε στα περισσότερα ελληνικά σπίτια αλλά και στην ομογένεια. Σήμερα κλαίνε οι ουρανοί, σήμερα η Queen αποχωρεί, πολλή συγκίνηση, η βασίλισσα φεύγει, θέλει να ξεκουραστεί. Τι κουράστηκες μωρέ Ελένη και εσύ, ούτε καν 30 χρόνια. 29 , κάν’ τα 30.

Τελευταία εκπομπή. Τελευταίες στιγμές. Βγήκα και εγώ. Τα είπα με το κορίτσι μου, το κορίτσι μου το όμορφο. Σε συγκινεί, είναι πολύ ιδιαίτερο. Δες την. Κι αν κλαίει, κι αν γελάει, αν είσαι ωραίος άνθρωπος... Πάει να κάνει και λίγο τη ζωή της, χαλάλι σου κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Τελειώνει η Ελένη, βασίλισσα forever» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την εκπομπή.

«Λύγισε» ο Νικος Μουτσινάς στον αέρα του Alpha

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει οριστικά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. O παρουσιαστής μάλιστα «λύγισε» όταν θυμήθηκαν τα παλιά.

Η παρουσιάστρια όπως είπε δεν έχει πρόγραμμα σχετικά με την αποχώρησή της, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που δεν πήγε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι τη φετινή χρονιά. Ενώ, του υποσχέθηκε πως την επόμενη σεζόν θα εισβάλλει στο πλατό της εκπομπής του χωρίς να το γνωρίζει.

Ελένη Μενεγάκη Νίκος Μουτσινάς

«Όταν βγήκε το νέο πως θα σταματήσεις την τηλεόραση το διάβασα και πίστευα πως κάθε χρόνο κάτι θέλουν να γράφουν. Όσο περνούσαν οι μέρες, μας γέμισες εκατομμύρια ερωτηματικά… Δε θέλω και να παρακάτσεις. Να σου δώσω μια χρονιά επειδή γνωριζόμαστε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε «Στη ζωή και στη δουλειά μου βάζω πρόγραμμα. Αυτή η στιγμή είναι χωρίς πρόγραμμα. Δεν υπάρχει σκαλέτα, όπως πάει».