Ράγισε καρδιές η Λίτσα Πατέρα - Η υιοθεσία στον αέρα του ΑΝΤ1

Έκανε την πιο τρυφερή κίνηση και έσωσε ένα σκυλάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Λίτσα Πατέρα - Η υιοθεσία στον αέρα του ΑΝΤ1

Ράγισε καρδιές σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Λίτσα Πατέρα. Η αγαπημένη αστρολόγος έκανε μια κίνηση υιοθεσίας που λίγοι θα μπορούσαν να κάνουν και τους συγκίνησε όλους στον αέρα.

Συγκεκριμένα, πήρε την απόφαση και υιοθέτησε ένα σκυλάκι από τα αδέσποτα που βρέθηκαν στο πλατό για την προβολή του έργου του Save Animals Greece.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση της Λίτσας Πατέρα συγκίνησε τους συνεργάτες της και την καταχειροκρότησαν.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά διηγήθηκε στον την ιστορία ενός κακοποιημένου αδέσποτου που έσωσε ο θείος της και η ίδια το χάρισε στον σύντροφό της, όταν ο θείος της πέθανε. Δείτε ωστόσο τι αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα για την Ελένη Μενεγάκη.

Λίτσα Πατέρα υιοθεσία σκύλου

Δες που μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο σκυλάκι όπως έκανε και η Λίτσα Πατέρα

Χιλιάδες ζωάκια βρίσκονται φοβισμένα σε καταφύγια φιλοζωικών σωματείων ή ομάδων και μετά χαράς μπορούν να γίνουν οι νέοι σου φίλοι.

Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία

Σε δράση από το 1975, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία αποτελεί την μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση στην χώρα μας, με χιλιάδες ενεργά μέλη και δεκάδες ζωάκια που ψάχνουν νέους γονείς. Στην επίσημη ιστοσελίδα της αλλά και στη σελίδα της στο Facebook θα βρείτε αγγελίες για συμπαθέστατα τετράποδα.

ΣΠΑΖ

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ξεκίνησε έχοντας σκοπό τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων των νοτίων προαστίων της Αθήνας, με την στείρωσή τους αλλά και την προσπάθεια για διευθέτηση των υιοθεσιών τους. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποιοι σκύλοι υπό την προστασία του αναζητούν σπίτι και εδώ για συμπαθέστατα αδέσποτα γατάκια που αναζητούν γονείς.

Σωματεία Εθελοντών «Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων» και «Φίλοι ζώων Χαλανδρίου»

Στην κοινή διαδικτυακή στέγη των δύο σωματείων, θα βρείτε αμέτρητες, τριχωτές και πανέμορφες φατσούλες, που περιμένουν να υιοθετηθούν. Επίσης, πέρα από το να υιοθετήσετε ένα ζωάκι, τα δύο σωματεία σας δίνουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε κάποιο για λίγο καιρό στο σπίτι σας, μέχρι να βρει μόνιμη στέγη. Δείτε όλα τα ζωάκια προς υιοθεσία/φιλοξενία εδώ.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

Στο όμορφο και εξαιρετικά οργανωμένο site της Ζ.Ε.Η. θα βρείτε, ανάμεσα σε εκατοντάδες φωτογραφίες και περιγραφές, το σκυλάκι ή το γατάκι που θα γίνει ο επόμενος συγκάτοικός σας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ποια ζωάκια ψάχνουν σπίτι.

Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr

Πάντοτε δραστήριο και με χιλιάδες υιοθεσίες στα χρόνια λειτουργίας του, το Σωματείο Stray.gr φιλοξενεί τα προς υιοθεσία γατάκια και σκυλάκια σε σπίτια εθελοντών μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι… γονείς που θα τα αγαπήσουν όπως τους αρμόζει. Η ιστοσελίδα του Σωματείου είναι υπο κατασκευή και προς το παρόν μπορείτε να δείτε σκυλάκια και γατάκια που ψάχνουν σπίτι στη σελίδα της στο Facebook.

Φιλοζωικό Σωματείο "Αδέσποτη Ελπίδα"

Σε καταφύγιο στο Ικόνιο Περάματος, το Σωματείο φιλοξενεί 90 ζωάκια που αναζητούν αγάπη και στοργή και ελπίζουν να βρουν στο πρόσωπό σας τον παντοτινό τους φίλο. Αν νιώθετε πως μπορείτε να τους προσφέρετε τα βασικά, τότε δείτε εδώ τα προς υιοθεσία σκυλάκια.

Εφτάψυχες – Nine Lives

Δίκτυο εθελοντών το οποίο μέσα από προγράμματα στείρωσης – σύλληψης και επανατοποθέτησης προσπαθεί να μειώσει τον υπερπληθυσμό αδέσποτων γατιών. Παράλληλα, διαθέτει γατούλες προς υιοθεσία, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Στέγη Ζώων του Δήμου Αθηναίων

Όλα τα αδέσποτα ζώα που εντάσσονται στο πρόγραμμα στείρωσης και γενικότερης κτηνιατρικής φροντίδας του Δήμου Αθηναίων διατίθενται για υιοθεσία. Όλα τα ζωάκια που αναζητούν γονείς μπορείτε να δείτε εδώ.

Γάτες Φλοίσβου

«Δεν ήμασταν και δεν είμαστε σύλλογος ή σωματείο, δεν έχουμε καν όνομα. Όμως τα γατάκια που φροντίζουμε έχουν: είναι οι Γάτες του Φλοίσβου», αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα που δημιουργήθηκε από φιλόζωους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αυτή τη στιγμή φιλοξενούν περίπου εξήντα γατάκια που ψάχνουν το δικό τους σπίτι. Δείτε εδώ τα προς υιοθεσία ζωάκια.