Ελένη: Χρυσικοπούλου - Αλεξάνδρου - Γελαλή - Γαστεράτου την αποχαιρετούν με τα πιο όμορφα λόγια

Οι αναρτήσεις που συγκίνησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Χρυσικοπούλου - Αλεξάνδρου - Γελαλή - Γαστεράτου την αποχαιρετούν με τα πιο όμορφα λόγια

Από νωρίς σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου, συνεργάτες και φίλοι της Ελένης Μενεγάκη την αποχαιρετούν και μέσα από τα social media με διάφορες αναρτήσεις. Ανάμεσα τους, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελένη Γελαλή, αλλά όπως και η Μαντώ Γαστεράτου, μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια.

Έτσι αποχαιρέτησαν την Ελένηη Χρυσικοπούλου - Αλεξάνδρου - Γελαλή

Αρχικά η Ελένη Γελαλή, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στην συνεργασία τους γράφοντας:

«Όταν σε πρωτοσυνάντησα ήμουν μια ανάλαφρη χαρούμενη κοπέλα. Έζησα κοντά σου 25 υπέροχα χρόνια.. μεγάλωσα έμαθα σοβαρεύτηκα έγινα μαμά...Δάκρυσα Γέλασα Πόνεσα..τα πάντα..και σήμερα ..έπρεπε να πούμε Αντίο@elenimenegaki ήμουν. Πολύ τυχερή που σε γνώρισα. Σε ευχαριστώ!!!». Δείτε ωστόσο εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη.

Ελένη Γελαλή Ελένη Μενεγάκη

Από την πλευρά της μετά το τέλος της εκπομπής η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε με τρυφερά λόγια

«8 χρόνια… 1400+ εκπομπές… 4200+ ώρες τηλεοπτικού αέρα. Απροσμέτρητα γέλια. Αμελητέα κλάματα. Ανεκτίμητες στιγμές. Δεκάδες ταλαντούχοι συνεργάτες. Μια χαρισματική γυναίκα στο τιμόνι. Ελένη & «Ελένη».Μου λείπεις ήδη» έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη για επτά ολόκληρα χρόνια θέλησε να κάνει μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να την ευχαριστήσει δημόσια.

«7 τηλεοπτικά χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρχή για μένα στην τηλεοπτική ζωή μου ... η τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουνα και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και έλεγα πωωωωωω τι γυναικάρα θεέ μουυ πόσο θέλω να την δω από κοντά. Όταν πέρασαν τα χρόνια και ήρθα καλεσμένος σε σένα δεν το πίστευα το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα όταν με κοίταξες στα μάτια τα ‘χασα όσοι σε ξέρουν με καταλαβαίνουν ... έχασα τα λόγια μου ... ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε πέρασα το πρώτο σοκ..... αλλά αυτό που θα πω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι όσοι γοητεύονται με το έξω σου που να γνωρίσουν και το μέσα σου ... σε ευχαριστώ πολύ για όλα».

Η Μαντώ Γαστεράτου, ανάρτησε μια κοινή της φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη και έγραψε:

«Η πρώτη φορά που γνώρισα την Ελένη μας από κοντά! Ούτε καν θυμάμαι πόσα χρόνια πίσω... πιτσιρικά τότε στα πρώτα μου βήματα στο mad. Από τοτε έλεγα ότι μια μέρα, θα δουλέψω μαζί της. Ο καιρός πέρασε, από πιτσιρικά έγινα μαμά και βρέθηκα να δουλεύω μαζί της, την πιο σημαντική περίοδο της ζωής μου! Στην εγκυμοσύνη μου και στη γέννηση του μονακριβου μου!

@elenimenegaki Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσω και δουλέψω μαζί σου, σε ευχαριστώ για το "το κορίτσι προσέξτε παιδιά", "η μανούλα να φάει πρώτη", "όταν είσαι έτοιμη, εμείς εδώ είμαστε"... Και άλλα τόσα που κρατάω στην καρδιά μου».