Ελένη Μενεγάκη: Δεν φόρεσε μόνο ένα φόρεμα στον ALPHA - Αυτό που δεν είδαμε στον αέρα είναι παραμυθένιο

Το αποκάλυψε πίσω από τις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δεν φόρεσε μόνο ένα φόρεμα στον ALPHA - Αυτό που δεν είδαμε στον αέρα είναι παραμυθένιο

Στην σημερινή τελευταία εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη για ακόμη μια φορά στον ALPHA τους εντυπωσίασε όλους με την στιλιστική της επιλογή. Ωστόσο, δεν φόρεσε μόνο ένα φόρεμα, αλλά δύο. Αυτό μάλιστα, που δεν είδαμε στον αέρα είναι παραμυθένιο.

Μπορεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να εμφανίστηκε με ένα πορτοκαλί maxi φόρεμα, με χρυσή λεπτομέρεια στη μέση, αλλά στα παρασκήνια εμφανίστηκε με χρώμα που σίγουρα την έχουμε συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της στο χώρο της παρουσίασης.

Αυτό είναι το φόρεμα που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA και δεν το είδαμε στον αέρα

Η Ελένη Μενεγάκη, φόρεσε ένα ροζ, αμπίρ φόρεμα με μικρές μπορντό λεπτομέρειες που συνέθεταν animal print pattern. Στη μέση είχε έναν φιόγκο που έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακό το φόρεμα της. Ωστόσο, δείτε και τις δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρηση της.

Ελένη Μενεγάκη alpha εμφάνιση φόρεμα

Δείτε το πρώτο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη και τα λόγια της στον αέρα του alpha

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή της είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια και τον λυγμό να πνίγει την φωνή της αφού πήρε μια τεράστια ανάσα γιατί στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαλε έναν απίστευτα συγκινητικό λόγο.

Ο λόγος της Ελένης Μενεγάκη με δάκρυα στα μάτια

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους»

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA

Με κλάματα βγήκε από το καμαρίνι της η Ελένη στην σημερινή εκπομπή - Απίστευτο βίντεο

Η κάμερα στην σημερινή έναρξη της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε να την απαθανατίζει από τα καμαρίνια δείχνοντας της κλαμένη.

Το κλίμα φορτισμένο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Δείτε το βίντεο