Θοδωρής Μισόκαλος: Το μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του την ώρα που αποχαιρετούσε το κοινό

Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μισόκαλος: Το μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του την ώρα που αποχαιρετούσε το κοινό

Ο Θοδωρής Μισόκαλος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη και την στηρίζει σε κάθε της βήμα, είτε αυτό είναι προσωπικό είτε είναι επαγγελματικό. Έτσι, σήμερα στην τελευταία της εκπομπή θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα την ώρα που αποχαιρετούσε το κοινό της.

Ο αδερφός της παρουσιάστριας από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της, βρισκόταν στο σπίτι και παρακολουθούσε την εκπομπή της, ενώ δεν έκανε ζάπινγκ λεπτό την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, θέλησε να κάνει μερικές αναρτήσεις και να στείλει το δικό του μήνυμα. Την ώρα που αποχαιρετούσε την πρώτη φορά τους τηλεθεατές της τράβηξε ένα story και έγραψε πως είναι υπερήφανος για εκείνη. Δείτε ωστόσο εδώ το φιλί που έδωσε στον Ματέο στον αέρα της εκπομπής.

Θοδωρής Μισόκαλος Ελένη Μενεγάκη

Έτσι αποχαιρετούσε το κοινό η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ο Θοδωρής Μισόκαλος της έστελνε το μήνυμα του

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή εκπομπή της είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Με δάκρυα στα μάτια και τον λυγμό να πνίγει την φωνή της αφού πήρε μια τεράστια ανάσα γιατί στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει, έβγαλε έναν απίστευτα συγκινητικό λόγο.

Ο λόγος της Ελένης Μενεγάκη με δάκρυα στα μάτια

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους»

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA