Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Νάταλι Κάκκαβα στον Γρηγόρη Γκουντάρα - «Δεν με λυπάσαι ρε μωρό μου να...»

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Νάταλι Κάκκαβα στον Γρηγόρη Γκουντάρα - «Δεν με λυπάσαι ρε μωρό μου να...»

Η Νάταλι Κάκκαβα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στον Γρηγόρη Γκουντάρα με την ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, ο σύζυγός της, της απάντησε με ένα σχόλιο.

Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική του συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη - όπως θα δείτε παρακάτω - στην τελευταία της εκπομπή, πριν αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του παρακολουθούσε την εκπομπή και με αφορμή την την συνάντηση τους έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα λόγια της συγκίνησαν.

«Γι αυτό Σ αγαπάω... Γιατί παραμένεις ο πιο ειλικρινής,ηθικός και αυθεντικός άνθρωπος που ξέρω,χωρίς κανένα ίχνος ματαιοδοξίας..Γιατι ξέρεις να συγχωρείς αλλά και να αναγνωρίζεις..Γιατί όποιον αγαπάς,τον στηρίζεις μέχρι τέλους..Γιατί δεν φοβάσαι να δείξεις τα συναισθήματα σου..Γιατι τη μία στιγμή μπορείς να με κάνεις να συγκινηθώ και την άλλη να σκάσω από τα γέλια...

Είμαι τυχερή που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν άντρα μου...Εύχομαι να μη χωρίσουν και ποτέ... Πολύ με συγκινήσατε σήμερα @elenimenegaki και @g.goudaras 16 χρόνια ήταν αυτά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της Νάταλι Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να της απαντά: «Δεν με λυπάσαι ρε μωρό μου να κλαίω όλη ημέρα…». Δείτε ωστόσο τι έγραψε ο παρουσιαστής σε δική του ανάρτηση για την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτή είναι η συζήτηση που είχαν Γρηγόρης Γκουντάρας με την Ελένη Μενεγάκη και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Νάταλι Κάκκαβα

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με αφορμή την σημερινή αποχώρηση της παρουσιάστριας από την τηλεόραση. Το κλίμα στην εκπομπή της ήταν φορτισμένο ψυχολογικά.

Στο σημερινό «αντίο» της Ελένης, δεν γινόταν να μην βρεθούν δίπλα της οι αγαπημένοι της συνεργάτες. Μεταξύ αυτών λοιπόν και ο παρουσιαστής, ο οποίος έληξε πριν τρία χρόνια την συνεργασία τους και από τότε, δεν είχαν ξαναμιλήσει.

«Που είναι το μοντέλο μου, που ξεκίνησε δημοσιογράφος ντροπαλός που δεν ήθελε ούτε η σκιά του να βγαίνει στην τηλεόραση και μετά, έπαιξε όλους τους ρόλους. Έλα, μέσα ρε Γρηγόρη» είπε η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη και τον υποδέχτηκε στο πλατό. «Δύσκολο. Είδα τα παιδιά σου» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά συγκινημένος.

«Τα παιδιά μας να λες. Τα ξεγέννησες όλα» είπε και συνέχισε, «Δηλαδή αν εγώ δε σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω, δε θα ερχόσουν από μόνος σου;». «Δε θα ερχόμουν» παραδέχτηκε εκείνος.

«Γιατί ρε βλάκα, μετά από τόσα χρόνια;» του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με εκείνον να λέει, «Δε θα ερχόμουν. Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού»

«Άστα αυτά. Αλλού... Έχουμε πει και έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Όχι μόνο εδώ και στον Αντ1. Έχουμε κάνει τα πάντα όλα. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει, έχουμε φοβηθεί, έχουμε ανησυχήσει, έχουμε θυμώσει, έχουμε τρομοκρατηθεί, τα χουμε σπάσει, τα χουμε ξαναβρεί» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Επειδή ξέρεις ότι είμαι πολύ συναισθηματικός τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει το χρόνο του για να τακτοποιηθεί μέσα μου» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η ανακοίνωση της Κακκαβά για την Ελένη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα λίγο πριν το τέλος