Κιμ Γιονγκ Ουν: Δημοσίευσαν «βρώμικες» φωτογραφίες της συζύγου του και... ανατίναξε ολόκληρο κτήριο

Αδιανόητο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κιμ Γιονγκ Ουν: Δημοσίευσαν «βρώμικες» φωτογραφίες της συζύγου του και... ανατίναξε ολόκληρο κτήριο

Χαμός επικράτησε στην Βόρεια Κορέα, όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν έμαθε πως φυλλάδια δημοσίευσαν «βρώμικες» φωτογραφίες της συζύγου του. Ο ηγέτης της χώρας έγινε έξαλλος και για να ξεσπάσει ανατίναξε ολόκληρο κτήριο.

Όπως γράφει η New York Post σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Πιονγκγιάνγκ, Αλεξάντερ Μετσαγκόρα, o Κιμ Γιονγκ Ουν βγήκε εκτός εαυτού, όταν διαπίστωσε ότι στα προπαγανδιστικά φυλλάδια που έφτασαν στη χώρα του με μπαλόνια από τη Νότια Κορέα στις 31 Μαϊου, συνέβη κάτι τέτοιο.

Όπως φέρεται να είπε σε ρωσικό πρακτορείο,ο Ματσεγκόρα οι φωτογραφίες της Ρι Σολ Γιού ήταν «πειραγμένες» με τόσο άσχημο τρόπο, ώστε αποτέλεσαν τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Τι συμβαίνει ωστόσο με την υγεία του το τελευταίο διάστημα;

Κιμ Γιονγκ Ουν: Αυτή είναι η μυστικοπαθής σύζυγος του - Η γυναίκα πίσω από τον σκληρό δικτάτορα

Αυτή είναι η μυστικοπαθής σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν. Η γυναίκα πίσω από τον σκληρό δικτάτορα που έχει εμφανιστεί λίγες φορές δίπλα στο πλευρό του, όσα χρόνια εκείνος βρίσκεται στο προσκήνιο με την πολιτική του καριέρα.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα τρία παιδιά του Κιμ Γιονγκ Ουν, την ώρα που εντείνονται οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με μια από τις τελευταίες θεωρίες για την αιφνίδια εξαφάνιση του Βορειοκορεάτη ηγέτη από το προσκήνιο, υπήρχαν υποψίες ότι ένας από τους σωματοφύλακές του μολύνθηκε από τον φονικό κορωνοϊό κι ότι ο Κιμ αναχώρησε άρον άρον από την Πιονγιάνγκ για το παραθαλάσσιο θέρετρο της Ουονσάν για να αποφύγει την έκθεσή του στην Covid-19.

Παρά τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο Κιμ είναι σε κωματώδη κατάσταση κι ενδεχομένως έχει χάσει τη μάχη μετά από καρδιοχειρουργική επέμβαση στις 12 Απριλίου, η Σεούλ επιμένει ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι «ζωντανός και καλά στην υγεία του», ενώ η κρατική εφημερίδα Rodong Sinmun μετέδωσε ότι ο Κιμ έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στους οικοδόμους που εργάζονται για την ολοκλήρωση τουριστικού project στην Ουονσάν.

Όλα όσα γνωρίζουμε για την οικογένεια του Βορεικορεάτη δυνάστη

Κι ενώ ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει με τον Κιμ ανάλογο μυστήριο περιβάλλει και την οικογένειά του, τη γυναίκα του, την «αξιοσέβαστη πρώτη κυρία» Ρι Σολ Γιου και τα τρία παιδιά που φέρεται να έχει αποκτήσει μαζί του.

Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες μέχρι στιγμής πληροφορίες για την «πρώτη οικογένεια» της Πιονγιάνγκ προέρχονται από τις νοτιοκορεατικές μυστικές υπηρεσίες. Αλλά ο πρώην άσος του NBA και φίλος του Κιμ, Ντένις Ρόντμαν, είχε πει σε ΜΜΕ ότι είχε κρατήσει στην αγκαλιά του ένα από τα παιδιά του «λαοπρόβλητου ηγέτη» σε μια από τις επισκέψεις του στη Βόρεια Κορέα, αν και οι ισχυρισμοί του δεν επιβεβαιώθηκαν από ανεξάρτητες πηγές.

Κιμ Γιονγκ Ουν σύζυγος

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι ο Κιμ κι η γυναίκα του απέκτησαν τρία παιδιά μετά τον εν κρυπτώ γάμο τους το 2009. Το πρώτο παιδί του πιστεύεται ότι είναι ένα αγόρι, που γεννήθηκε το 2010, ενώ το δεύτερο πιθανώς να είναι κορίτσι που είδε το φως της ζωής το 2013. Το γεγονός ότι ο Κιμ έχει τουλάχιστον ένα αγόρι, πιθανώς σημαίνει ότι θα μπορούσε να τον διαδεχθεί στην εξουσία, συνεχίζοντας τη δυναστεία της χώρας.

Αλλά το φύλο του τρίτου παιδιού του Κιμ παραμένει άγνωστο. Πιστεύεται, όμως, ότι γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Δείτε και τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του

Πηγή: iefimerida.gr