Δάκρυσε στο Ευτυχείτε ο Γκουντάρας: "Έπρεπε να κλείσει το κεφάλαιο Ελένη στην ζωή μου!"

Η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τι είχε συμβεί στο παρελθόν μεταξύ τους και η απάντηση αυτού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δάκρυσε στο Ευτυχείτε ο Γκουντάρας:

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας δάκρυσε για ακόμα μια φορά βλέποντας σε επανάληψη την στιγμή που συναντήθηκε ξανά τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη στην χθεσινή της εκπομπή.

Σήμερα, πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές είναι η αποχώρηση της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και εννοείται πως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πρόβαλαν πλάνα από τον χαμό που επικράτησε στον ALPHA εχθές. (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη!)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς συγκινημένος ανέφερε:

«Κλαίω σαν την Μάρθα Βούρτση πια, έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι εγώ δεν θα πω ψέματα ποτέ και θα είμαι ειλικρινής. Πήγα με την καρδιά μου και αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο δεν θα πήγαινα, γιατί έτσι ένιωθα. Από την άλλη, λυτρώθηκα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Και τίποτα να μη λέγαμε, με αυτή την αγκαλιά δεν θα είχε αλλάξει κάτι, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Ήταν σαν να ξαναδούλευα. Της είπα όταν έσβησαν τα φώτα «Ελένη θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή», βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί κι έφυγα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του μετά την συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη και Γρηγόρης Γκουντάρας έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα της εκπομπής σε ψυχολογικά φορτισμένο κλίμα

Γκουντάρας Δάκρυσε στο ευτυχείτε για την ελένη Μενεγάκη

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με αφορμή την σημερινή αποχώρηση της παρουσιάστριας από την τηλεόραση. Το κλίμα στην εκπομπή της ήταν φορτισμένο ψυχολογικά.

Στο σημερινό «αντίο» της Ελένης, δεν γινόταν να μην βρεθούν δίπλα της οι αγαπημένοι της συνεργάτες. Μεταξύ αυτών λοιπόν και ο παρουσιαστής, ο οποίος έληξε πριν τρία χρόνια την συνεργασία τους και από τότε, δεν είχαν ξαναμιλήσει.

«Που είναι το μοντέλο μου, που ξεκίνησε δημοσιογράφος ντροπαλός που δεν ήθελε ούτε η σκιά του να βγαίνει στην τηλεόραση και μετά, έπαιξε όλους τους ρόλους. Έλα, μέσα ρε Γρηγόρη» είπε η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη και τον υποδέχτηκε στο πλατό. «Δύσκολο. Είδα τα παιδιά σου» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά συγκινημένος.

«Τα παιδιά μας να λες. Τα ξεγέννησες όλα» είπε και συνέχισε, «Δηλαδή αν εγώ δε σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω, δε θα ερχόσουν από μόνος σου;». «Δε θα ερχόμουν» παραδέχτηκε εκείνος.

«Γιατί ρε βλάκα, μετά από τόσα χρόνια;» του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με εκείνον να λέει, «Δε θα ερχόμουν. Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού»

«Άστα αυτά. Αλλού... Έχουμε πει και έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Όχι μόνο εδώ και στον Αντ1. Έχουμε κάνει τα πάντα όλα. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει, έχουμε φοβηθεί, έχουμε ανησυχήσει, έχουμε θυμώσει, έχουμε τρομοκρατηθεί, τα χουμε σπάσει, τα χουμε ξαναβρεί» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Επειδή ξέρεις ότι είμαι πολύ συναισθηματικός τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει το χρόνο του για να τακτοποιηθεί μέσα μου» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η ανακοίνωση της Κακκαβά για την Ελένη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα λίγο πριν το τέλος