Φαίη Σκορδά: Ο διάλογος στο Instagram με την Ελένη και το χειροκρότημα στον αέρα του Πρωινού

«Σε κάποια δεν άντεξα και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Ο διάλογος στο Instagram με την Ελένη και το χειροκρότημα στον αέρα του Πρωινού

Έναν διάλογο με την Ελένη Μενεγάκη είχε η Φαίη Σκορδά στο Instagram, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας του ALPHA από την τηλεόραση. Ενώ, σήμερα στο Πρωινό την χειροκρότησαν στον αέρα, με αφορμή τα όσα παρακολουθήσαμε χθες στην εκπομπή «Ελένη».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη μετά από περίπου 30 χρόνια, έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο στον χώρο της παρουσίασης. Αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές της, καθώς πήρε την απόφαση να αφιερωθεί στα πρόσωπα και στα πράγματα που αγαπάει.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που την αποχαιρέτησαν και δημόσια στα social media, ήταν και η Φαίη Σκορδά η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απόσπασμα από την εκπομπή - Δείτε εδώ την ανάρτηση της.

Μάλιστα, στα σχόλια δεν δίστασε να απαντήσει η Ελένη Μενεγάκη με αποτέλεσμα να έχουν έναν διάλογο.

Ελένη Μενεγάκη Φαίη Σκορδά διάλογος

Το χειροκρότημα της Φαίης Σκορδά στην Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του Πρωινού

Σήμερα στο Πρωινό, πρόβαλλαν αποσπάσματα από την εκπομπή της, αλλά και τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση της από το κανάλι. Η Φαίη Σκορδά μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την παρουσιάστρια, ενώ την χειροκρότησε στον αέρα και είπε:

«Σε κάποια στιγμή έκανα αυτό το story δεν άντεξα. Ήθελα να της πω ευχαριστώ συναδερφικά, όχι επί προσωπικού ή για κάποιον άλλο λόγο. Συναδελφικά, γιατί όταν ξεκίνησα υπήρχε και χάραξε έναν δικό της δρόμο. Μετά είπε post πρέπει να το κάνω, να το ανεβάσω να το δει. Όσα χρήματα και να βγάλεις από μια δουλειά, όση αγάπη και να πάρεις νομίζω είναι ωραίο να αισθάνεσαι ότι έκανε και έδωσε κάτι. Από τη δική μου την πλευρά ως παρουσιάστρια, θεωρώ ότι έκανε πολλά και την ευχαριστούμε πολύ. Θα το ανεβάσω post και δεν με νοιάζει ότι και αν πούνε. Νομίζω ότι και η ίδια το εκτίμησε και ο κόσμος και της αξίζει ένα χειροκρότημα».