Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Οι τρυφερές αναρτήσεις για το τέλος της Ελένης - Τα βίντεο που δημοσίευσαν

Τι έγραψαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Οι τρυφερές αναρτήσεις για το τέλος της Ελένης - Τα βίντεο που δημοσίευσαν

Αγαπημένα πρόσωπα από το χώρο της ελληνικής showbiz, έσπευσαν μέσα από αναρτήσεις τους να αποχαιρετήσουν την Ελένη Μενεγάκη για το τέλος της από την τηλεόραση. Ανάμεσα τους και η Φάιη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι δημοσίευσαν βίντεο.

Από νωρίς σήμερα, έχει δημιουργηθεί πανικός στα social media με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον χώρο της τηλεόρασης, καθώς πήρε την απόφαση να αφιερωθεί στον εαυτό της και στην οικογένεια της. Μέχρι και στο Twitter έχουν πάρει «φωτιά» οι χρήστες. Δείτε τι γράφουν.

Οι τρυφερές αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα και της Φάιης Κορδά για το τέλος της Ελένης από την τηλεόραση

Η Φαίη Σκορδά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή είχε πλαντάξει στο κλάμα και έγραψε: «Ήσουν, είσαι και θα είσαι μια και μοναδική».

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έτσι αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη γράφοντας: «Συμμαθήτρια μου... Η καλύτερη όλων! καλές διακοπές @elenimenegaki και καλή επάνοδο...»

Κατερίνα Ζαρίφη: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν με την Ελένη

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πιο αγαπημένες συνεργασίες της Ελένης Μενεγάκη, την οποία και θα θυμάται και στο μέλλον. Για να την αποχαιρετήσει και στο Instagram, η παρουσιάστρια «ξέθαψε» μια φωτογραφία τους από το παρελθόν και το μήνυμα που την συνόδευε ήταν πολύ τρυφερό.

Οι δυο γυναίκες έχουν χαρίσει μαζί στην ελληνική τηλεόραση αξέχαστες στιγμές γέλιου μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, πριν πάρει την απόφαση η Κατερίνα Ζαρίφη να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να ξεκινήσει κάτι δικό της.

Η φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ελένη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με την Ελένη Μενεγάκη, από το πλατό της εκπομπής.

«Σήμερα λοιπόν όλοι περιμένουν να σ αποχαιρετίσουν τηλεοπτικό...
Εμείς θα είμαστε εκεί
Με τα πέρα και τα δώθε μας Σκορπίνα μου ζήσαμε μαζί 12 περίπου χρόνια ίσως και παραπάνω...
Εγώ τα γκρι δεν θέλω να τα θυμάμαι...Αλλωστε εμείς το γκρι σαν χρωμα δεν το αγαπάμε...
Εμείς αγαπάμε τα κόκκινα!
Σαν τα βαμμένα χείλη που ήθελες να βλέπεις γύρω σου...
Ξανθιά μου Σ αγαπώ γι ότι μου έδωσες ότι με δίδαξες ότι μοιράστηκες μαζί μου.
Άσε που εμείς κάπου κάπως κάποτε θα ξαναβρεθούμε ...
Εσυ με τα κραγιόν σου στο χέρι και εγώ με τα all star μου να τρέχω
@elenimenegaki», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, με βουρκωμένα μάτια η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τελευταία της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούριους, μεταξύ αυτών και την Κατερίνα Ζαρίφη, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια. Δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια, με τα οποία σταμάτησε την καριέρα της.