Φαίη Σκορδά: Το απίστευτο σαρδάμ στην Μαίρη Συνατσάκη - «Θα φαίνεται ωραίο το...»

Έπος στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Το απίστευτο σαρδάμ στην Μαίρη Συνατσάκη - «Θα φαίνεται ωραίο το...»

Ένα απίστευτο σαρδάμ έκανε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωνού, την ώρα που η Μαίρη Συνατσάκη της έδειχνε τη νέα συλλογή και συγκεκριμένα την καλοκαιρινή, των παπουτσιών της.

Το συγκεκριμένο που έκανε ήταν σίγουρα το πιο... τέλειο. Η παρουσιάστρια, την ώρα που δοκίμαζε τα σανδάλια που της έδινε είπε στον αέρα «Είναι πολύ ωραία.. λίγο να μαυρίσεις θα φαίνεται ωραίο το πρόσωπο».

Με το που το άκουσε αυτό η Μαίρη Συνατσάκη έμεινε... «κάγκελο» και με το που το κατάλαβε η Φαίη Σκορδά άρχισε να γελάει. «Φαίη φοράς αυτό το παπούτσι και σου φωτίζει το πρόσωπο», της είπε χιουμοριστικά η καλεσμένη της. Δείτε εδώ το διάλογο που είχε με την Ελένη.

Φαίη Σκορδά σαρδάμ Πρωινό

Σάλος στο instagram με απίστευτη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά - Το παρατήρησαν οι followers

Δεν είναι να ανεβάσει φωτογραφία η Φαίη Σκορδά στο instagram προκαλεί πανικό σε δευτερόλεπτα! Τα σχόλια και τα likes πέφτουν βροχή! Έτσι έγινε και με την τελευταία φωτογραφία που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό καθώς οι followers της άρχισαν να μαλώνουν από κάτω για κάτι που... παρατήρησαν!

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο που ανήρτησε η παρουσιάστρια ποζάρει δίπλα στον γιο της ενώ χορεύουν στο σπίτι τους! Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά φοράει κι ένα καυτό τζιν σορτσάκι. Κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι, όμως, αντί να σταθούν σε αυτό το θέαμα άρχισαν να της λένε από κάτω "Φαίη βγάλε τα χαλιά" και τότε πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να την υπερασπιστούν και τα σχόλια είναι απλά διασκεδαστικά!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά που δημιούργησε σάλο στο instagram

Να υπενθυμίσουμε πως παρόμοιος πανικός προκλήθηκε και με την φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος! Δείτε την εδώ

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά φωτογραφία στο instagram

Φαίη Σκορδά χορός με τον γιο της στο σπίτι