Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος το The 2night show από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση

Τι θα δούμε σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος το The 2night show από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση

Απόψε είναι το τέλος της εκπομπής «The 2night show» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο σταθμός του ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για το μεγάλο φινάλε.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 00:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2night Show ρίχνουν αυλαία, για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με ένα μεγάλο drive in πάρτι, παρέα με τους «Prestige The Band» και τη Χρύσπα!

Με καλοκαιρινή διάθεση, ο Γρηγόρης και οι «Μύγες» σχολιάζουν τους καλεσμένους και όλα όσα συνέβησαν τη φετινή σεζόν, στο πλατό του «The 2Night Show».

Και φυσικά, θυμούνται τις δυνατές στιγμές που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια και συζητήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Δείτε τι αποκάλυψε ωστόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής για το τέλος του The 2night show από τον ΑΝΤ1

The 2night show νούμερα τηλεθέασης 1/7

"Χρυσός" στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι συμβαίνει με το The 2night show

Η εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ΑΝΤ1 σημειώνει ανεπανάληπτη επιτυχία εδώ και καιρό κι αυτό είναι ολοφάνερο από τα ασυναγώνιστα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB στην prime time ζώνη κάθε φορά που προβάλλεται. Όπως φαίνεται το project αυτό είναι το "χρυσό" χαρτί που κρατάνε στα χέρια τους οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα τα νούμερα που έκανε το βράδυ της Τετάρτης 1/7, την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε ο Ιούλιος ήταν συναρπαστικά αφού στο δυναμικό κοινό έκανε 24,0% αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές του. Καλεσμένες του το συγκεκριμένο βράδυ ήταν η Χριστίνα Μπόμπα που όπως αποκάλυψε παραλίγο να κινηθεί νομικά με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και η Κάτια Ζυγούλη που μίλησε για τις δυσκολίες στον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 24.0
  • ALPHA: Άφθαρτος 8,8
  • STAR: Νόμος και τάξη 9,4
  • ΣΚΑΙ: Deadly Women 9,8
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 7,6

Κι επειδή τα νούμερα απογειώνονται είναι βέβαιο πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει να βρίσκεται στην θέση που είναι και στον τηλεοπτικό σταθμό και για την επόμενη χρονιά. Φέρνει νούμερα, άρα φέρνει χορηγούς, άρα φέρνει έσοδα. Αυτό ακριβώς θεωρείται επιτυχία.