Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε το τέλος του The 2night show από τον ΑΝΤ1

Η ημερομηνία που ρίχνει αυλαία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε το τέλος του The 2night show από τον ΑΝΤ1

Τίτλοι τέλους πέφτουν και για το The 2night show στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία στην χθεσινοβραδινή του εκπομπή.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά όπως ανέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής το The 2night show φτάνει στην ολοκλήρωσή του στις 2 Ιουλίου.

Να σημειωθεί πως το The 2night show ήταν η πιο δυνατή εκπομπή του ΑΝΤ1 στην prime time ζώνη και το ότι θα συνεχίσει και του χρόνου θεωρείται αναμενόμενο. Βέβαια, μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις γιατί όταν μιλάμε για... τηλεόραση τα πάντα μπορούν αν ανατραπούν την τελευταία στιγμή!

Το μόνο σίγουρο είναι πως στις 2 Ιουλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μας πει "Καλό Καλοκαίρι". Να υπενθυμίσουμε πως τίτλοι τέλους έπεσαν και σε αγαπημένη σειρά του σταθμού! Δείτε εδώ ποια.

The 2night show: "Συλλυπητήρια στην οικογένειά του" - Συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα του ΑΝΤ1

Γρηγόρης Αρναούτογλου πότε τελειώνει το The 2night show

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εχθές τα μεσάνυχτα στην έναρξη της εκπομπής του "The 2night show" όταν θέλησε με τον δικό του τρόπο να στείλει τα συλλυπητήριά του δημόσια, στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου.

Ο Νίκος Αλέφαντος, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών. Μάλιστα, η κηδεία του θα τελεστεί σε λαϊκό προσκύνημα, δείτε εδώ το πότε. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, λοιπόν, εμφανώς ταραγμένος από την είδηση αυτή συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό αναφέροντας στον αέρα της εκπομπής του χαρακτηριστικά:

«Επειδή έχει περάσει από εδώ και ήταν η τελευταία συνέντευξη εδώ στην εκπομπή, έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ συγκεκριμένος για το που δίνει συνεντεύξεις, θα ήθελα να ξεκινήσω και να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έχω κρατήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις… Ένας άνθρωπος που είχε πολλούς φίλους, αλλά και πάρα πολλούς που ίσως δεν τον καταλάβαιναν γιατί είχε τη δική του φιλοσοφία και τη δική του λατρεία με την αγαπημένη του ομάδα.

Νίκος Αλέφαντος στο The 2night show

Εγώ θα κρατήσω όλες αυτές τις στιγμές, τις ατάκες του, αυτά που μας έκαναν να χαιρόμαστε, να γελάμε, να διασκεδάζουμε, αλλά και να μαθαίνουμε γιατί ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου.

Η εκρηκτικότητα και ο αυθορμητισμός του θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου και σίγουρα θα θυμάμαι αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε όταν είχε έρθει εδώ. Ήταν μια μαγική περίπτωση ανθρώπου και σίγουρα τώρα εκεί που είναι θα με ακούει και θα γελάει, τα πάντα όλα. Μας τα εξήγησε ωραία και μας έμαθε μπαλίτσα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».