Χαρές στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Οι τρυφερές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Χαρές έχουν στο σπίτι τους η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι γιορτάζει και δημοσίευσε μερικές τρυφερές φωτογραφίες στα social media μαζί με τα παιδιά του.

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έγινε 41 χρονών και το γιόρτασαν με ένα πάρτι στον κήπο με αγαπημένα τους πρόσωπα. Δίπλα του κάθε λεπτό ήταν κορούλα τους Αναστασία και τον γιο τους Σάββα.

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να του ευχηθεί δημοσίως και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, αρχικά μια οικογενειακή φωτογραφία και στη συνέχεια την τούρτα.

«Αν δεν είχα εσένα δεν θα είχα εμάς. Χρόνια πολλά μωρό μου #bestdaddy #besthubby #myrockstar», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Η Δούκισσα Νομικού πριν λίγες ημέρες φωτογράφισε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και την κόρη τους, στην αυλή του σπιτιού τους στη Μύκονο. Ο γλυκός μπαμπάς, είχε τη μικρή στην αγκαλιά του και το στιγμιότυπο είναι πολύ γλυκό.

Οι κάμερες έπιασαν την Δούκισσα Νομικού σε μοναχική παραλία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης για ακόμα μια χρονιά προτίμησαν την Μύκονο, αλλά ένα διαφορετικό κομμάτι αυτού, το πιο μοναχικό. Οι κάμερες του Youweekly.gr τους έπιασαν σε μια ήσυχη παραλία με τα παιδιά τους.

Η Δούκισσα Νομικού παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δυο υπέροχα αγγελούδια διατηρεί ακόμα κορμάρα (δείτε εδώ την διατροφή της)και είναι ολοφάνερο στο παρακάτω υλικό.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας με τον Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια παραλία με το ζευγάρι μας μετέφεραν πως ήταν πολύ ήρεμοι και αγαπημένοι. Η Δούκισσα έπαιζε έξω στην άμμο με τα παιδιά και ο Θεοδωρίδης τους κοιτούσε και τους θαύμαζε αφού η εικόνα της οικογένειάς του ήταν τόσο υπέροχη.

Δημήτρης Θεοδωρίδης παραλία Μύκονος

Δούκισσα Νομικού μαγιό

Δούκισσα Νομικού παραλία με τον Θεοδωρίδη