Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τους «μάγεψε» όλους με την φωτογραφία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την θάλασσα

Είναι απίστευτη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τους «μάγεψε» όλους με την φωτογραφία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την θάλασσα

Τους «μάγεψε» όλους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Instagram με την φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από την θάλασσα και συγκεκριμένα από την Ελαφόνησο όπου απόλαυσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει τελείωσε ακόμη με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει τις διακοπές του και τις ατελείωτες βουτιές στη θάλασσα.

Πριν λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκαν στην Ελαφόνησο και απόλαυσαν τις ομορφιές της, ωστόσο επέστρεψαν στην Αθήνα, καθώς τα Σαββατοκύριακα βρίσκονται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είναι λάτρης του Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία τους από τη θάλασσα. Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι.

Συγκεκριμένα, πόζαραν πάνω σε μια σανίδια θαλάσσης και η εικόνα είναι μαγευτική.

Με μαύρο "καυτό" μπικίνι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Φωτογραφίες σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Βασάλο στη Μύκονο

Οι κάμερες του Youweekly.gr έπιασαν στα πράσα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε τρυφερά τετ-α-τετ σε παραλία της Μυκόνου! Η πρώην παίκτρια του Survivor, μάλιστα, εθεάθη με καυτό μαύρο μπικίνι και... άναψε φωτιές!

Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές με αρκετά μεγάλη παρέα μέσα στην οποία ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης, έκαναν βόλτα στην παραλία, συζητούσαν, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν, χωρίς να τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα από τον κόσμο που τους χάζευε τριγύρω.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χάρη στην δίαιτα και την γυμναστική του Βασάλου έχει αποκτήσει κορμάρα, όχι ότι δεν την είχε από πριν αλλά τώρα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου από την παραλία της Μυκόνου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαγιό

Ευρυδίκης Βαλαβάνη χωρίς ρετούς στη Μύκονο με τον Βασάλο