Για μπάνιο στο Σούνιο η Σάσα Σταμάτη - Το ολόσωμο μαγιό της αποκάλυψε τις απίστευτες αναλογίες της

Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για μπάνιο στο Σούνιο η Σάσα Σταμάτη - Το ολόσωμο μαγιό της αποκάλυψε τις απίστευτες αναλογίες της

Για μπάνιο στο Σούνιο πήγε πριν από μερικές ημέρες η Σάσα Σταμάτη, θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτεί τον ζεστό καιρό κάνοντας τη βουτιά της στη θάλασσα. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα έπεσαν στο κορμί της, καθώς το ολόσωμο μαγιό που φορούσε αποκάλυψε τις απίστευτες αναλογίες που διαθέτει.

Η Σάσα Σταμάτη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, η οποία σε κάθε δημόσια εμφάνιση δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Η δημοσιογράφος, όταν βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επισκέπτεται διάφορες παραλίες της Αττικής και χαλαρώνει δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο. Η ίδια διατηρεί τέλειες αναλογίες με σωστή διατροφή αλλά και κυκλική γυμναστική που κάνει αρκετές φορές την εβδομάδα και κάθε εμφάνιση της με μαγιό προκαλεί... αναστάτωση.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Σούνιο μαζί με την καλή της φίλη, Σάντυ Παναγοπούλου. Η Σάσα Σταμάτη, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό, που έδειχνε εκπληκτικό το σώμα της.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, δείτε εδώ τι απάντησε όταν την ρώτησαν για το ενδεχόμενο να πάει στο OPEN.

Σάσα Σταμάτη ολόσωμο μαγιό

Σάσα Σταμάτη στην παραλία

Σάσα Σταμάτη σώμα

Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Οι φωτογραφίες της Σάσας Σταμάτη από την παραλία! Έτσι είναι το κορμί της παρουσιάστριας χωρίς ίχνος από ρετούς!

Ο φωτογραφικός φακός την "έπιασε" στη Μύκονο να κάνει το μπάνιο της!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο κάνει η Σάσα Σταμάτη, όπου πριν μερικές μέρες οι παπαράτσι την "έπιασαν" στην παραλία με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να χαλαρώνει και να γεμίζει τις μπαταρίες της στο νησί των ανέμων και νέες φωτογραφίες ήρθαν στο "φως" της δημοσιότητας και μάλιστα αρετουσάριστες!

Με ένα ολόσωμο μαγιό η Σάσα απολάμβανε τις στιγμές στην παραλία και ο φακός έκανε τη... δουλειά, αποτυπώνοντας το κορμί της χωρίς κανένα φίλτρο!

Δείτε την!

Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!