Μαρτίνα Χαφιιτσούκ: "Άδειασε" το GNTM - «Ήταν δύσκολη περίοδος για μένα! Τους πήρα τηλέφωνο αλλά...»

Έκανε αποκαλύψεις στο Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρτίνα Χαφιιτσούκ:

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πάρα πολύ καιρό έκανε η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ , η πρώην παίκτρια που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του GNTM στην εκπομπή Ευτυχείτε. Το μοντέλο "άδειασε" το ριάλιτι και έκανε αποκαλύψεις.

Όπως δήλωσε η ίδια πέρασε δύσκολη περίοδο μετά την αποχώρηση της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως πήρε τηλέφωνο την παραγωγή για να τους ζητήσει το λόγο για το μοντάζ που έκαναν αλλά της είπαν πως «έτσι είναι η τηλεόραση Μαρτινάκι». Δείτε ωστόσο εδώ, μερικές μεγάλες αλλαγές που θα δούμε στον 3ο κύκλο.

Έτσι άδειασε η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ το GNTM

«Δεν θα κατηγορήσω κανέναν, ότι είπα, το έχω πει και δεν τα παίρνω πίσω. Απλά ο τηλεθεατής ποτέ δεν θα μπει στο ρόλο να ενώσει ένα παζλ. Θα πάρει κατευθείαν το… έτοιμο! Όταν εγώ έλεγα στην Ελευθερία ότι “μη λες τι γίνεται εδώ μέσα, προτιμώ να το λέω μόνη μου” ο τηλεθεατής δεν πήγε μετά να δει ότι η Ελευθερία που της λένε θετικά σχόλια οι κριτές, αυτή τα παίρνει αρνητικά. Οπότε παρεξηγιέται μόνη της, μόνη της δεν αισθανόταν καλά. Το GNTM δεν με βοήθησε καθόλου στη δουλειά μου.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Τα αρνητικά σχόλια με επηρέασαν πάρα πολύ, εννοείται ότι δέχτηκα και λεκτικές επιθέσεις. Όταν είδα τα επεισόδια και ούτε εγώ η ίδια δεν με αναγνώριζα, πήρα την παραγωγή τηλέφωνο, αλλά η απάντηση ήταν “έτσι είναι η τηλεόραση Μαρτινάκι”», είπε μεταξύ άλλων η Μαρτίνα.

GNTM 3: Επιστρέφει στο STAR με μεγάλη αλλαγές - Η νέα δοκιμασία που θα δυσκολέψει τα κορίτσια

Στο STAR επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά το GNTM και θα δούμε μεγάλες αλλαγές. Μια νέα δοκιμασία που θα δούμε στο παιχνίδι, πρόκειται να δυσκολέψει τα κορίτσια τα οποία θα θέλουν να μπουν στο σπίτι.

Μπορεί μερικές από αυτές τις αλλαγές να τις βλέπουμε στα πρόσωπα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρίσκεται στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στη θέση του coach ο Γιώργος Καράβας αντικαθιστά την Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο θα υπάρχουν και νέες δοκιμασίες.

GNTM 3 κριτές

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» έγινε γνωστή μια νέα καινοτομία που θα δούμε στο φετινό ριάλιτι μοντέλων. Η Τζώρτζια Γεωργίου αποκάλυψε πως θα δούμε το ID Catwalk.

Στα bootcamp, τα μοντέλα θα κάνουν ανά δεκάδες πασαρέλα μπροστά στους κριτές και θα επιμεληθούν μόνες τους το styling τους, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. H δοκιμασία αυτή, θα κρίνει ποιοι θα περάσουν στη δεύτερη φάση.