Η Ελένη ανέβασε φωτογραφία από το σπίτι της - Με κατακόκκινο φουστάνι τρέχει στον κήπο

Το συγκινητικό μήνυμα στο κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη ανέβασε φωτογραφία από το σπίτι της - Με κατακόκκινο φουστάνι τρέχει στον κήπο

Μια νέα φωτογραφία ανέβασε πριν από λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ελένη Μενεγάκη. Μόλις δυο ημέρες μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τον κήπο του σπιτιού της στο οποίο φορά κατακόκκινο φόρεμα και τρέχει με παιχνιδιάρικο ύφος ενώ ποζάρει μπροστά στον φακό.

Την φωτογραφία αυτή συνόδευε το παρακάτω μήνυμα:

Αποκαλύψεις στον αέρα του ALPHA για το συμβόλαιο της Ελένης

"Επιθεση αγαπης ... μονο ετσι μπορω να χαρακτηρισω ολα τα τρυφερα , ανθρωπινα , ζεστα μηνυματα που μου εχετε στειλει με ολους τους πιθανους τροπους ... απο ολες τις ηλικιες ... απο ολους τους χωρους .... απο ολα τα μερη του κοσμου ... οπου υπαρχουν Ελληνες ... Μου στελνετε αγαπη και σας την επιστρεφω με την ιδια δυναμη μ ενα τεραστιο χαμογελο ... αυτο το τοσο γνωριμο σε ολους σας ! Καλημερα φιλοι μου"

Ελένη Μενεγάκη: Τα παιχνίδια με την μικρή Μαρίνα στον κήπο του σπιτιού της

Το πρωί της Μ.Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη, όπως φαίνεται, το περνά με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με την μικρή Μαρίνα, αφού δημοσίευσε φωτογραφία από τα παιχνίδια τους στην αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Η παρουσιάστρια μετά το αντίο που είπε στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, Ελένη, - δείτε εδώ τι είπε, έχει κλείσει το κινητό της κι έχει αποφασίσει να αφιερώσει τις Άγιες αυτές ημέρες στην οικογένειά της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά μια τρυφερή φωτογραφία.

Η μικρή Μαρίνα παίζει στην αυλή, κάνοντας ποδήλατο. Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς έχει μεγαλώσει αρκετά και το στυλ της φαίνεται πως το έχει κληρονομίσει από την μητέρα της.