Νυφούλα η Μαρία Ηλιάκη; - Η ανάρτηση που προκάλεσε ερωτηματικά

Θα φάμε κουφέτα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νυφούλα η Μαρία Ηλιάκη; - Η ανάρτηση που προκάλεσε ερωτηματικά

Η Μαρία Ηλιάκη ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, τα τελευταία δύο χρόνια στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη. Και αυτός που είπε πως η σχέση με απόσταση δεν κρατάει, τότε δεν έχει ακολουθήσει την καρδιά του και δεν έχει παρατηρήσει τη σχέση της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ταξιδεύει συνεχώς στην Ελβετία να δει τον Στέλιο, ο οποίος μένει και εργάζεται στο εξωτερικό.

Η καραντίνα βέβαια και η εξάπλωση του κορωνοϊού τους κράτησε χώρια τέσσερις μήνες χωρίς να μπορεί ο ένας να επισκεφθεί τον άλλον, με την Μαρία όμως αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Ζυρίχη ήδη μία εβδομάδα και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media περνούν φανταστικά μαζί. Κάνουν βόλτες στους δρόμους, όσο να πεις δεν κάνει τόση ζέστη εκεί, μαγειρεύουν, τρώνε και εμείς τους θαυμάζουμε. Μάλιστα η παρουσιάστρια γιόρτασε μαζί με τον αγαπημένο της τα γενέθλιά της εκεί, ποστάροντας στα story το πιο ωραίο βίντεο, που σβήνει τα κεράκια της στην αγκαλιά του.

Ευχάριστες στιγμές για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη - Το τρυφερό βίντεο

Κι ενώ δεν έχει αναφερθεί ποτέ η ίδια σε γάμο ή κάτι τέτοιο το story που έκανε πριν από κάποια εικοσιτετράωρα μας παραξένεψε. Μήπως ήταν κάποιο υπονοούμενο αυτή τη φορά; Μήπως εμμέσως προσπάθησε κάτι να μας πει; Η Μαρία μαγείρεψε στον αγαπημένο της, ανέβασε το φαγητό στο Instagram account της και επάνω σαν λεζάντα έγραψε: «Τι γυναίκα παίρνεις».

Έμεινε μισή η Μαρία Ηλιάκη - Αποκάλυψε το "μυστικό" της

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όπως διαπιστώθηκε από το στενό φόρεμα που φορούσε, έχει μείνει μισή. Η παρουσιάστρια δεν πίστευε την αλλαγή της και μάλιστα την έκανε να αποκαλύψει και το "μυστικό" της.

Η Μαρία Ηλιάκη επισκέφθηκε την εκπομπή της Ελένης και λίγο πριν ξεκινήσει τη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια έκανε μία υπέροχη εισαγωγή για χάρη της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε, πόσο χαρούμενη είναι που έφερε αυτή τη χαμογελαστή γυναίκα στην εκπομπή της, λίγο πριν κλείσει για καλοκαίρι, ενώ τόνισε το πόσο πολύ έχει σοκαριστεί με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Μαρία Ηλιάκη τις προάλλες, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ανατρεπτική φωτογραφία. Δείτε τη εδώ να ποζάρει μελαχρινή.

Μαρία Ηλιάκη κιλά

Η Μαρία Ηλιάκη, είχε επιλέξει ένα στενό μίντι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τις αναλογίες της. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα σημείωσε πως δεν την έχει δει ποτέ πιο αδυνατισμένη.

Στο σημείο αυτό θέλησε να τη ρωτήσει αν είναι η ευτυχία που την κάνει να χάνει κιλά, σχολιάζοντας πως συνήθως οι άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι παίρνουν μερικά κιλάκια. Η Μαρία Ηλιάκη τότε απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει με εκείνη.