Γιώργος Παπαδάκης: «Απέφυγε να επικοινωνήσω με την Ελένη γιατί...»

Ο παρουσιαστής μιλάει για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: «Απέφυγε να επικοινωνήσω με την Ελένη γιατί...»

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε, πως απέφυγε να επικοινωνήσει μαζί της, μετά την τελευταία της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε στην δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου και τις δηλώσεις τους πρόβαλλαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή.

Γιώργος Παπαδάκης για Ελένη Μενεγάκη

«Απέφυγα να επικοινωνήσω μαζί της. Ξέρει πόσο την αγαπάω, πόσο την εκτιμώ. Είναι φίλη μου. Της εύχομαι όποια επιλογή κι αν κάνει στην ζωή της, να είναι ευτυχισμένη» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια της έκανε μια δημόσια πρόταση λέγοντας χιουμοριστικά: «Ελενάκι μου κάνουμε μία εκπομπή μαζί; Να φύγω κι εγώ να κάνουμε μία εκπομπή μαζί;». Δείτε εδώ και την ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλο για την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτά είναι τα πρόσωπα εκτός του Γιώργου Παπαδάκη που δεν επικοινώνησαν με την Ελένη και δεν πήγαν στην εκπομπή της

Πολλές ήταν οι παρουσίες αλλά πολλές και οι απουσίες που σημειώθηκαν στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ποιοι οι συνεργάτες της που δεν πάτησαν το πόδι τους στον ALPHA για να αποχαιρετήσουν από κοντά την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης;

Το μεσημέρι της Τετάρτης, πολλές και γνώριμες παρουσίες έκαναν την εμφάνισή τους στον σταθμό για να πουν από κοντά το δικό τους αντίο και να πάρουν μια αγκαλιά την Ελένη που αποφάσισε μετά από 30 χρόνια να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Συζητήθηκε πολύ η εμφάνιση του Γρηγόρη Γκουντάρα - δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο - αλλά και η απουσία πολλών.

Ποιοι δεν εμφανίστηκαν στον ALPHA στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, από το πλατό έλειπαν: Μάκης Πουνέντη, Βασίλης Δρυμούσης, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Τζορτζέλα Κόσιοβα, Ελένη Φωτοπούλου, Φαίδων Κεφαλαίας, Άρης Καβατζίκης.

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει για την Ελένη Μενεγάκη: "Αστρολογικά προβλέπω ότι..."