Φαίδων Κεφάλας: Η ανάρτηση για την Ελένη και το μήνυμα - «Αυτό που δεν αλλάζει είναι...»

Η εξομολόγηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίδων Κεφάλας: Η ανάρτηση για την Ελένη και το μήνυμα - «Αυτό που δεν αλλάζει είναι...»

Μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης. Πολλοί φίλοι της και συνεργάτες την αποχαιρέτησαν και δημόσια στα social media. Ανάμεσα τους και ο πρώην συνεργάτης της, Φαίδων Κεφάλας, ο οποίο με μια ανάρτηση έστειλε το μήνυμα του.

Ακόμη και τα πρόσωπα που είχαν πολύ καιρό να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν γινόταν να μην δημοσιεύσουν μια φωτογραφία της και να εξομολογηθούν τα συναισθήματα τους για την γνωριμία τους ή να μιλήσουν για την λαμπρή καριέρα της στο χώρο της τηλεόρασης.

Όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο μοιράστηκε, ίσως το πιο αισθησιακό εξώφυλλο που είχε κάνει για περιοδικό η Ελένη Μενεγάκη.

Η ανάρτηση του Φαίδων Κεγάλα για την Ελένη και το μήνυμα του

Από την μεριά του ο Φαίδων Κεφάλας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή του φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη από την εποχή που συνεργαζόντουσαν στην εκπομπή. Στη λεζάντα του μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την ξανθιά παρουσιάστρια, παρόλο που είχαν να μιλήσουν όπως φαίνεται πολλά χρόνια.

«Ελένη μου, τότε, σε αυτή τη φωτογραφία, ήμασταν άλλοι άνθρωποι, σε άλλες καταστάσεις και με άλλες “αναφορές”. Αυτό που δεν αλλάζει είναι το μέσα μας, ο χαρακτήρας μας, αυτό που “φέρουμε” - χαίρομαι που παρακολουθώντας σε τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή αναγνώρισα πάλι την ευαισθησία που ξέρω, “είδα” την Ελένη που αγαπώ! Ελένη μου, όλα τα καλά στις σωστές σου αποφάσεις... Εις το επανιδείν...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φαίδων Κεφάλας Ελένη Μενεγάκη

Από την άλλη και η Κάλλια Καστάνη ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη από το 2012 και το γεγονός της αποχώρησής της την λύγισε, όπως και πολλούς άλλους συνεργάτες, φίλους και τηλεθεατές. Θέλησε, λοιπόν, με μια ανάρτηση να την αποχαιρετήσει, φέροντας σε όσους είδαν το συγκεκριμένο post δάκρυα στα μάτια.