MasterChef - Τζον: Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με το θάνατο του πατέρα του - «Πέθανε όταν ήμουν στο...»

Η συγκινητική αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Τζον: Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με το θάνατο του πατέρα του - «Πέθανε όταν ήμουν στο...»

Ο Τζον, ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με το θάνατο πατέρα του, ο οποίος πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

Ο μάγειρας έκανε γνωστό πως τον έκανε σε ηλικία 60 ετών και δεν τον έζησε πολύ. Ενώ έφυγε από τη ζωή, όταν εκείνος πήγαινε να τον επισκεφθεί.

MasterChef Τζον θάνατος πατέρα

Η αποκάλυψη του Τζον από το MasterChef για το θάνατο του πατέρα

«Ήταν πολύ μεγάλος. Με έκανε στα 60 του γι΄ αυτό και δεν τον έζησα πάρα πολύ. Όλοι όταν ήμουν μικρός νόμιζαν ότι ήταν παππούς μου» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δούλευα εδώ στην Αθήνα όταν αρρώστησε. Το κακό ήταν ότι το μάθαμε πολύ αργά και δεν τον πρόλαβα. Ήμουν στο αεροδρόμιο όταν πέθανε ο πατέρας μου. Χρειαζόμουν μόνο 12 ώρες για να φτάσω Φιλιππίνες και δεν έφτασα».

Ένας ακόμα παίκτης που μπήκε στις καρδιές των τηλεθεατών ήταν και ο Διονύσης Πρώιος. Δείτε εδώ τη δημόσια πρόταση που του έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη.

MasterChef: Ο Τζον μας έδειξε για πρώτη φορά τη μαμά του και "λιώσαμε"

Ο Τζον, τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία και μας έδειξε για πρώτη φορά τη μαμά του. Η αλήθεια είναι πως μόλις την είδαμε "λιώσαμε"!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του MasterChef. Ο Τζον ήδη από την οντισιόν του κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων των τηλεθεατών.

Ο Τζον τη μέρα που αποχώρησε, αναφέρθηκε τόσο στη μητέρα του όσο και στη γυναίκα που του στάθηκε σαν δεύτερη μάνα όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Πριν από λίγο καιρό βέβαια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία πολύ όμορφη φωτογραφία με τη μαμά του και τα likes έπεσαν βροχή!

Αυτή είναι η μαμά του Τζον από το MasterChef