Ελένη: Η φωτογραφία της πεθερά της που έφερε την αντίδραση της

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η φωτογραφία της πεθερά της που έφερε την αντίδραση της

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε, η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, έφερε την αντίδραση της, σχολιάζοντας την ανάρτηση και στέλνοντας το μήνυμα της.

Η παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από τον ALPHA και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης απολαμβάνει ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένεια της και ετοιμάζει βαλίτσες για να περάσει τη θερινή περίοδο στην Άνδρο, τον επίγειο παράδεισο της.

Η πεθερά της από την άλλη, Λιλίκα Παντζοπούλου τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Κάρυστο, όπου είναι και η μητέρα της παρουσιάστριας, Ζέτα Μισόκαλου.

Η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου η οποία λατρεύει τη θάλασσα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τη θάλασσα.

Λίγα λεπτά αργότερα, έσπευσε να της σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη γράφοντας «Να περνάτε υπέροχα σας περιμένουμε όλους μαζί για να συνεχίσουμε το γλέντι που ξεκινήσατε ήδη!»

Ελένη Μενεγάκη πεθερά

Η Ελένη Μενεγάκη να σημειώσουμε λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο. Δείτε το στιγμιότυπο εδώ.

Ελένη: Με μία ατάκα τα αποκάλυψε όλα! Αυτή είναι η σχέση της με την πεθερά της

Η Ελένη Μενεγάκη, με μία ατάκα στην εκπομπή της, το τόλμησε και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες, γύρω από την πολυσυζητημένη σχέση της, με την πεθερά της, μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου.

Μία φράση μόνο χρειάστηκε η γνωστή παρουσιάστρια για να εξηγήσει σε όλους τους τηλεθεατές της, ποια είναι η σχέση της με την πεθερά της.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ένα θέμα που θα προβαλλόταν στην εκπομπή της, σχετικά με τις παρεμβατικές πεθερές, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν είναι ώρα για κουνήματα, χαμογελάω γιατί μπορώ αλλά αν με απασχολούσε το θέμα δεν θα το έκανα».

Είναι άλλωστε γνωστό πως οι δύο κυρίες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, και αυτό φαίνεται και μέσα από την αλληλεπίδραση τους στα social media!