Ελένη: "Τελικά οι παλιές καλές συνήθειες δεν..." - Ανέβηκε πριν από λίγα λεπτά νέα φωτογραφία με μήνυμα

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ μέσα στο ροζ φόρεμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη:

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έφυγε από τις τηλεοράσεις μας αλλά κάνει αισθητή πλέον καθημερινά την παρουσία της στα social media. Πριν από λίγα λεπτά, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία από το σπίτι της που από κάτω έγραφε ένα μήνυμα όλο νόημα.

Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε ποιο θα είναι το βήμα της Ελένης τώρα που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει ήδη να προμοτάρει τον εαυτό της. Το πρωί του Σαββάτου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας από κάτω:

"Τελικα οι παλιες καλες κι αγαπημενες συνηθειες δεν αλλαζουν ευκολα ! Το ξυπνητηρι χτυπαει ....στο μυαλο μας ακομα και την περιοδο που δεν υπαρχει λογος ! Να εχετε μια ομορφη μερα ! #eleni"

Όπως φαίνεται η πρώην παρουσιάστρια αλλά για πάντα βασίλισσα στις καρδιές των τηλεθεατών έχει ξεκινήσει να χαλαρώνει από την βαριά καθημερινότητα με τις τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αυτό είναι ολοφάνερο στο χαμόγελό της.

Η φωτογραφία που ανέβασε εχθές η Ελένη Μενεγάκη με το μακροσκελές μήνυμα

Μόλις δυο ημέρες μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τον κήπο του σπιτιού της στο οποίο φορά κατακόκκινο φόρεμα και τρέχει με παιχνιδιάρικο ύφος ενώ ποζάρει μπροστά στον φακό.

Την φωτογραφία αυτή συνόδευε το παρακάτω μήνυμα:

Αποκαλύψεις στον αέρα του ALPHA για το συμβόλαιο της Ελένης

"Επιθεση αγαπης ... μονο ετσι μπορω να χαρακτηρισω ολα τα τρυφερα , ανθρωπινα , ζεστα μηνυματα που μου εχετε στειλει με ολους τους πιθανους τροπους ... απο ολες τις ηλικιες ... απο ολους τους χωρους .... απο ολα τα μερη του κοσμου ... οπου υπαρχουν Ελληνες ... Μου στελνετε αγαπη και σας την επιστρεφω με την ιδια δυναμη μ ενα τεραστιο χαμογελο ... αυτο το τοσο γνωριμο σε ολους σας ! Καλημερα φιλοι μου"