Κώστας Βουτσάς: Η Θεοδώρα δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφο της και την κόρη τους

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Η Θεοδώρα δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφο της και την κόρη τους

Την πιο τρυφερή φωτογραφία με το σύζυγό και την κόρη της, δημοσίευσε η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα. Η ηθοποιός, λατρεύει την οικογένεια της και δεν σταματά να απαθανατίζει στιγμές τους.

Η Θεοδώρα Βουτσά είναι καθημερινή χρήστης των social media και συχνά την βλέπουμε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Αυτή την φορά, πριν από λίγες ώρες η κόρη του Κώστα Βουτσά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου απεικονίζει το σύντροφό της, Νίκο Πατινιωτάκη να έχει στην αγκαλιά του την κορούλα τους.

Η Θεοδώρα Βουτσά έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους πριν από περίπου δυόμιση χρόνια και από τη στιγμή εκείνη ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Ολλανδία.

Να πούμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες συγκίνηση προκάλεσε η πρώτη δήλωση του γιου του Κώστα Βουτσά, Φοίβου. Μίλησε για τον μπαμπά του.

Κώστας Βουτσάς κόρη Θεοδώρα σύντροφος

Ρίγη συγκίνησης με την εγγονή του Κώστα Βουτσά - Τον αναγνώρισε στην τηλεόραση η κόρη της Θεοδώρας

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, με την εγγονή του αείμνηστου ηθοποιού να τον αναγνωρίζει στην τηλεόραση και να χοροπηδάει από τη χαρά της. Η ανάρτηση της, ράγισε καρδιές.

Περίπου τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο ταλαντούχος Κώστας Βουτσάς και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και όλη την Ελλάδα, αφού ήταν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Η κόρη του, Θεοδώρα, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον πατέρα της, αφού του είχε απίστευτη αδυναμία.

Ένα βίντεο μάλιστα, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Απεικόνιζε την κορούλα της να βλέπει τον παππού της στην τηλεόραση και να χοροπηδάει από τη χαρά της.

Κώστας Βουτσας εγγονή

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα είχε γίνει ένας μικρός ντόρος με τα περιουσιακά του Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, η Αλίκη Κατσαβού και η κόρη του, ξεκαθάρισαν την κατάσταση.