Μαρία Κίτσου: H «Ελένη» από τις Άγριες Μέλισσες αγνώριστη στο πρόσωπο πριν 12 χρόνια

Σαν... άλλος άνθρωπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Κίτσου: H «Ελένη» από τις Άγριες Μέλισσες αγνώριστη στο πρόσωπο πριν 12 χρόνια

Αγνώριστη είναι η Μαρία Κίτσου ή αλλιώς η «Ελένη» από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», σε μια φωτογραφία της από πριν 12 χρόνια. Στο πρόσωπο σε σύγκριση με το σήμερα, είναι αγνώριστη.

Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της και τις υποκριτικές της ικανότητες, είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και για την ίδια έχουν δημιουργηθεί αρκετά fan pages στα social media.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, το fan page της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μοιράστηκε μια φωτογραφία της Μαρίας Κίτσου, από νεότερη ηλικία και συγκεκριμένα από πριν περίπου 12 χρόνια. Εκείνη την εποχή έπαιζε στην ταινία «Ο τελευταίος γυρισμός».

Μαρία Κίτσου Ελένη» Άγριες Μέλισσες

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Κίτσου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», συγκλόνισε με τα λόγια της μιας και δε δίστασε να μιλήσει ανοικτά για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και για το περιστατικό με άγριο ξύλο που θύμισε το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες».

Μαρία Κίτσου: Η «Ελένη» όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Πέταξε τα μαύρα και έγινε άλλος άνθρωπος

Η «Λενιώ», δηλαδή η Μαρία Κίτσου, αποφάσισε να πετάξει από πάνω της τα μαύρα και έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος. Η Μαρία Κίτσου ποζάρει στα σκηνικά της επιτυχημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες, όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ!

Μπορεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 να έχουμε συνηθίσει τη Μαρία Κίτσου με τα μαύρα, μιας και πενθεί τόσο τον αγαπημένο της πατέρα, όσο και τον σύζυγό της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, η Μαρία Κίτσου θέλησε να δείξει την άλλη εικόνα της «Λενιώς» και έτσι, μέσα στο σχολείο όπου διδάσκει ο αγαπημένος της Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες, πόζαρε με ένα μωβ φόρεμα. Δείτε την εδώ να ποζάρει και με μαγιό!

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να αστειευτεί με την εμφάνισή της και έτσι προσέθεσε μία υπέροχη λεζάντα από κάτω σχετικά με το πότε πρόκειται να τη δούμε να βγάζει τα μαύρα και στη σειρά. Η απάντηση είναι μία: Όταν με το καλό τα βρει με τον Λάμπρο! Εμείς αναμένουμε!

Λενιώ Άγριες Μέλισσες