Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM: Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει το λόγο που απέρριψε την πρόταση τους - «Επέλεξα να...»

Αδιανόητο...

GNTM: Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει το λόγο που απέρριψε την πρόταση τους - «Επέλεξα να...»
News 04.07.2020 16:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Βίκυ Κουλιανού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων το λόγο που αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του GNTM για να συμμετέχει σε ένα επεισόδια.

Όπως εξήγησε το μοντέλο η πρόταση της έγινε πολύ ξαφνικά και τελευταία στιγμή, για αυτό κιόλας προτίμησε να πάει διακοπές τις οποίες είχε κανονίσει.

Ωστόσο, το αγαπημένο μοντέλο θέλησε να αναφερθεί και στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τις αποχωρήσεις των ηθοποιών. Με ποιο πρόσφατη αυτή του Θάνου Καληώρα, όπου έγινε χαμός.

«Έχει συζητηθεί πολύ η παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Κάποια πράγματα μάλλον είναι καρμικά, αυτή είναι η δική μου εξήγηση, αυτή την εξήγηση δίνω εγώ στα πράγματα. Ο ντόρος δεν είναι ποτέ κακός, δηλαδή όταν μια δουλειά ακούγεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, δεν πιστεύω ότι αυτή η δουλειά έχει ακουστεί άσχημα…

Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει να υπάρχουν αποχωρήσεις, κάποιες δυσαρέσκειες, κάτι που να μην αρέσει. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη βάση, την ποιότητα και την ουσία της δουλειάς. Δεν θέλω να σχολιάσω την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα, ποτέ δεν σχολιάζω γιατί, που, πώς», είπε η Βίκυ Κουλιανού.

GNTM Βίκυ Κουλιανού

Για αυτό το λόγο η Βίκυ Κουλιανού απέρριψε την πρόταση του GNTM

Στην συνέχεια η Βίκυ Κουλιανού, αναφέρθηκε στο GNTM και στην πρόταση που της είχε γίνει από τους υθίνοντες να κάνει μια guest εμφάνιση στο παιχνίδι και να διδάξει μερικά πράγματα στα κορίτσια.

«Είχα πρόταση πέρυσι για το GNTM για μια γκεστ εμφάνιση, η οποία θα ήταν σε ένα επεισόδιο και θα ήταν σαν διδασκαλία για τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Δυστυχώς πέρυσι δεν κατάφερα να το κάνω γιατί η πρόταση μου έγινε λίγο αιφνίδια και τελευταία στιγμή. Είχα κανονίσει να πάω διακοπές και επέλεξα να πάω διακοπές», ανέφερε η ίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Κουλιανού: Την έπιασαν οι κάμερες στην παραλία - Δείτε το κορμί της στα 53 χωρίς φίλτρα

Σοκάρει η Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα στα παρασκήνια πασαρέλας γιατί...»!

Share