Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μετά τον Άρη Μακρή ακόμη ένα ηθοποιός αποχώρησε από το «Κλουβί με τις τρελές»

Τι συνέβη;

Μετά τον Άρη Μακρή ακόμη ένα ηθοποιός αποχώρησε από το «Κλουβί με τις τρελές»
News 02.07.2020 20:06
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Όπως έγινε η αποκάλυψη, μετά την αποχώρηση του Άρη Μακρή, από την θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», ακόμη ένας ηθοποιός έφυγε.

Ο λόγος για τον Θάνο Καληώρα, ο οποίο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Πρωινό, αποκάλυψε πως θα συμμετέχει στην παράσταση και πως ποτέ δεν αποχωρεί από δουλειά.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (2/7) αποκάλυψαν στην εκπομπή της πως ο Θάνος Καληώρας αποχώρησε από την παράσταση, χωρίς να γίνεται ακόμη γνωστός ο λόγος.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Άρης Μακρής αποχώρησε από το «Κλουβί με τις τρελές»

Δημόσια απάντησε ο Άρης Μακρής στη δήλωση πως ζήτησε 1... εκατομμύριο από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» για να πάρει μέρος. Ο ίδιος θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Ο Άρης Μακρής ήθελε ένα.. εκατομμύριο. Νομίζεις πως μπορούμε να του το δώσουμε; Δεν θα είναι στην παράσταση. Δε θέλουμε να είναι στην παράσταση. Δε μπορούμε να πετάμε τα εκατομμύρια μας έτσι. Εγώ τον είχε προτείνει. Μερικά παιδάκια είναι ψωνισμένα. Πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο σεμνοί. Λίγο σεβασμό στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βάζουν τόσα πολλά λεφτά και τόσο πολύ κόπο σε μέρες δύσκολες» είπε η Μαρία Ιωαννίδου χθες στο Πρωινό. Δείτε εδώ το βίντεο.

Η δημόσια απάντηση του Άρη Μακρή για την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές»

«Δεν ξέρω γιατί το είπε. Δεν θα είμαι. Μου το έστειλαν κάποιοι φίλοι μου και γελάσαμε. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα να ζητάω ένα εκατομμύριο». είπε αρχικά ο Άρης Μακρής στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Και εξήγησε γιατί είπε τελικά όχι στην πρόταση: «Γενικά, το κριτήριο μου σε όποια δουλειά είναι να κάνω, είναι το πόσο χαρούμενος θα είμαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, από ποιους συνεργάζομαι, από το έργο… Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω και γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω.

Επειδή οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές, θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη Οκτώβρη και θα είναι Τετάρτη με Κυριακή και ξέρω πόσο σε κόβει από άλλα πράγματα που θέλω να κάνω αυτή τη σεζόν, ήθελα τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η δουλειά σε κάτι που θα μου έδινε χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα». Δείτε εδώ πως αντέδρασε ο Άρης Μακρής, όταν τον ρώτησαν για την Βέλλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει το τοπίο! Είναι τελικά ο λόγος που χώρισαν Βέλλη - Μακρής; «Η αλήθεια είναι...»

«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή - " Τι μικροπρέπειες είναι αυτές; "

Share