Προκαλεί ρίγη συγκίνησης η Μαρία Μενούνος - Το μήνυμα που έστειλε για τη μητέρα της που πάσχει από καρκίνο

Θα συγκινηθείτε σίγουρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προκαλεί ρίγη συγκίνησης η Μαρία Μενούνος - Το μήνυμα που έστειλε για τη μητέρα της που πάσχει από καρκίνο

Η Μαρία Μενούνος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους με το μήνυμα που έστειλε με αφορμή την μάχη που δίνει η μητέρα της που πάσχει από καρκίνο.

Η παρουσιάστρια η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένεια της, έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με την υγεία της μητέρα της, ωστόσο δεν χάνει λεπτό την αισιοδοξία της.

Πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Μενούνος, θέλησε να στείλει το θετικό μήνυμα της σε όσους ανθρώπους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις και ζητά από τον κόσμο να έχει πίστη.

«Γεια σας. Απλώς στέκομαι εδώ και ελπίζω. Εννοώ η μαμά μου. Καθημερινά δέχομαι και ένα τηλέφωνο από κάποιον που έχει διαγνωσθεί με κάτι τρομακτικό. Δεν είστε μόνοι. Πάντα υπάρχει ελπίδα. Η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις καρκίνους στο κεφάλι μέσα σε 4 χρόνια. Είναι εύκολο; Όχι. Αλλά στέκεται εδώ και χαμογελά! Στο μεταξύ εσείς να πιστέψετε, Αυτό (σ.σ. το μήνυμα) είναι για όποιον το χρειάζεται σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαρία Μενούνος μητέρα καρκίνος

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Μενούνος πριν μήνες, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της στην Ελλάδα.

Μαρία Μένουνος: Η κίνηση του πατέρα της για την καρκινοπαθή μητέρα της θα σας συγκινήσει

Η κίνηση του πατέρα της Μαρίας Μενούνος για την καρκινοπαθή μητέρα της θα σας συγκινήσει. Γεμάτη υπερηφάνεια η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έκανε γνωστή την κίνηση του.

Tα τελευταία χρόνια η μητέρα της δίνει μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα πριν τέσσερα χρόνια είχε διαγνωστεί με καρκίνο 4ου σταδίου στον εγκέφαλο.

Η παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα της και της δίνει κουράγιο. Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία ανακοίνωσε πως η υγεία της μητέρας της έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια ακτινογραφία της μητέρας της από τον Νοέμβριο και αυτήν που έβγαλε τώρα και φαίνεται πως ο όγκος έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Τώρα μια κίνηση που έκανε ο πατέρας της για να στηρίξει την σύζυγο του σε αυτή την σκληρή της μάχη θα σας συγκινήσει καθώς είναι μια ιδιαίτερη κίνηση. Δείτε εδώ και τα ευχάριστα νέα που είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό