Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Κάβουρα: Απίστευτα σχόλια στην εκπομπή της Γερμανού - «Λέω μάλλον θέλουν να με προσβάλλουν»

Τι συνέβη;

Βίκυ Κάβουρα: Απίστευτα σχόλια στην εκπομπή της Γερμανού - «Λέω μάλλον θέλουν να με προσβάλλουν»
News 04.07.2020 18:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απίστευτα είναι τα σχόλια που έκανε η Βίκυ Κάβουρα στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται». Η ηθοποιός, μίλησε με αφορμή την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», αλλά και για το μεγάλο show, J2US!

Αρχικά προβλήθηκε ένα βίντεο με όλη την ιστορία που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις αποχωρήσεις από την παράσταση. Όπως αυτή του Άρη Μακρή και του Θάνου Καληώρα.

Ωστόσο, πρώτη που πήρε την απόφαση να μην συμμετέχει τελικά στην παράσταση ήταν η Βίκυ Κάβουρα, η οποία βγήκε στην εκπομπή για να μιλήσει για το γεγονός.

Αυτά είναι τα απίστευτα σχόλια της Βίκυς Κάβουρα στην εκπομπή της Γερμανού

H Βίκυ Κάβουρα είπε αυθόρμητα στη Ναταλία Γερμανού και στην ομάδα της: «Σας έβλεπα, τόση ώρα περιμένω. Εν τω μεταξύ είμαι νυσταγμένη, έχω άγχος για το live. Και μετά λέω «τι κακίες λένε σήμερα, ξεχάσανε ότι είμαι και εγώ εδώ μάλλον και θέλουν να με προσβάλλουν, ξέρετε εσείς. Μου τη χαλάσατε τη διάθεση αλλά δεν πειράζει. Αλλά αυτός ο καναπές με στενοχώρησε λίγο σήμερα, δεν έπρεπε. Ξέρετε εσείς».

Βίκυ Κάβουρα Το κλουβί με τις τρελές

Και λίγο αργότερα υπογράμμισε: «Έχει τελειώσει για μένα αυτό το θέμα. Σιγά σιγά βλέπουμε πως όλες οι τρελές φεύγουμε, αλλά το κλουβί συνεχίζει να κράζει. Εγώ αποχώρησα πρώτη και το πήρα πάνω μου, αλλά επιβεβαιώνομαι σιγά σιγά. Δεν μου ταίριαξε!». Δείτε εδώ το μήνυμα που είχε στείλει σε συνεργάτη της Τσιμτσιλή με αφορμή την αποχώρηση της από την παράσταση. Ήταν εκνευρισμένη.

Να σημειώσουμε πως χαμός επικρατεί στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» μετά την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα, η οποία όπως αποκαλύφθηκε στο Happy Day έγινε με θόρυβο. Ο παραγωγός της παράστασης Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο δημοσιογράφο, Μιχάλη Πλεμμένο και έκανε αποκαλύψεις γύρω από την απόφαση του ηθοποιού να φύγει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πυρά» κατά της Βίκυς Κάβουρα - «Ας μην έκανε δηλώσεις...»

Βίκυ Κάβουρα: Η ανάρτηση που έκανε με τραγούδι του... πρώην της Νίκου Οικονομόπουλου

Share