Ιωάννα Τούνη: Παραλίγο να μπλοκάρει το Tik Tok με αυτό το βίντεο που ανέβασε

Πήραν φωτιά τα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Παραλίγο να μπλοκάρει το Tik Tok με αυτό το βίντεο που ανέβασε

Με κάθε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη επικρατεί παράκρουση στα social media. Προσφάτως, η καλλονή δημοσίευσε ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Σαντορίνη που έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο του Tik Tok.

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και ίσως είναι η πρώτη που έχει καταφέρει να παίρνει τόσο θετικά σχόλια από ένα τεράστιο μέρος του γυναικείου πληθυσμού!

Επειδή τα λόγια, όμως, είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο πρόσωπο απλά... καλή προβολή:

Να υπενθυμίσουμε πως, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς είναι η μεγάλη της λατρεία, την Παρασκευή βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή του και η εμφάνισή της ήταν εκρηκτική! Δείτε το βίντεο εδώ

Ιωάννα Τούνη: Το TikTok έχει πάθει παράκρουση με αυτό το βίντεο

Κανονική παράκρουση έχει πάθει το TikTok από την στιγμή που η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok το συγκεκριμένο βίντεο και όχι άδικα αφού είναι για ακόμα μία φορά απολαυστικό το περιεχόμενό του.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram στην Ελλάδα, ωστόσο πλέον δείχνει πως επεκτείνεται και σε άλλα social media, όπως το TikTok το οποίο χωρίς αμφιβολία, αποτελεί το νούμερο ένα trend της εποχής.

Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά, φροντίζει να ανεβάζει στον λογαριασμό της ένα σωρό χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία είναι πραγματικά απολαυστικά και με το που δημοσιευθούν προκαλούν φρενίτιδα στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την ακολουθούν πιστά.

Τις προάλλες, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα φανταστικό βίντεο στο TikTok για τα κιλά που έχει πάρει στην καραντίνα, ωστόσο αυτό που έχει «σπάσει» ταμεία, είναι το συγκεκριμένο με τον ξέφρενο χορό της πάνω στον καναπέ.

Το βίντεο αυτό κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 980.000 προβολές, αριθμό πραγματικά εξωπραγματικό, για ένα μέσο που δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο όσο το Instagram ή το Facebook.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε!