Κάτια Ζυγούλη: Ανέβασε φωτογραφία χωρίς ίχνος εσωρούχων

«Τρέλανε» το Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Ανέβασε φωτογραφία χωρίς ίχνος εσωρούχων

Η Κάτια Ζυγούλη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και δεν σταματά να το αποδεικνύει. Για ακόμη μια φορά έκανε "χαμό" μάλιστα στο Instagram με τη φωτογραφία που δημοσίευσε χωρίς ίχνος εσωρούχων.

Το μοντέλο μπορεί να μην είναι συχνή χρήστης των social media και σπάνια να πραγματοποιεί αναρτήσεις της, ωστόσο, κάθε φορά που αναρτεί φωτογραφίες ή βίντεο συζητιέται από παντού.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη χωρίς ίχνος εσωρούχων

Πριν από μερικές ώρες, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, το μοντέλο πόζαρε στο φακό χωρίς ρούχα ή εσώρουχα και δημοσίευσε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε στο The 2night show και ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε τι συνέβη.

Η μυστική διατροφή του Σάκη Ρουβά - Τι μαγειρεύει καθημερινά η Κάτια Ζυγούλη και έχει αυτό το σώμα;

Ανακαλύψαμε την μυστική διατροφή του Σάκη Ρουβά αλλά και το τι του μαγειρεύει καθημερινά η Κάτια Ζυγούλη. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πως δεν είναι ούτε ακραία, ούτε δύσκολη, αλλά παρόλα αυτά... δουλεύει. Άλλωστε ο τραγουδιστής έχει από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz.

Ο ίδιος λοιπόν, είναι πολύ προσεκτικός με την διατροφή του, και αν και συνήθως τηρεί το πρόγραμμα, το ρίχνει ενίοτε έξω. Μαζί του στην προσπάθεια και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία σαν πρώην μοντέλο, έχει πολύ υγιεινές συνήθειες. Τι τρώει όμως ο Σάκης Ρουβάς;

Αυτά μαγειρεύει καθημερινά η Κάτια Ζυγούλη - Η μυστική διατροφή:

Πρωινό

  • Γιαούρτι με 70 γρ δημητριακά ολικής άλεσης, 4-5 φράουλες, 1 κ.γ μέλι.

Δεκατιανό

  • Ομελέτα (με 4 ασπράδια αβγών και ένα κρόκο), με λαχανικά, 2 φέτες τυρί κίτρινο λάιτ.

Μεσημεριανό

  • Ψαρονέφρι ή μοσχάρι άπαχο ή κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψάρι με 1 φλιτζ. του τσαγιού αναποφλοίωτο καστανό ρύζι, σαλάτα εποχής.

Απογευματινό

  • 1 ξινόμηλο, 1 ακτινίδιο, 1 χούφτα αμύγδαλα ωμά και ανάλατα.

Βραδινό

  • Ψαρονέφρι ή μοσχάρι άπαχο ή κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ψάρι, χωρίς υδατάνθρακα, σαλάτα εποχής.

Όσο για την Κάτια Ζυγούλη, δείτε εδώ την δίαιτά της, είναι πολύ ιδιαίτερη και προκαλεί εντύπωση