Σίσσυ Χρηστίδου: Το ατύχημα στο σπίτι και το τηλεφώνημα των παιδιών της στον αέρα του «Έλα χαμογέλα»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Το ατύχημα στο σπίτι και το τηλεφώνημα των παιδιών της στον αέρα του «Έλα χαμογέλα»

Γεμάτη αποκαλύψεις αλλά και... απρόοπτα ήταν η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια αρχικά δεν δίστασε να αναφερθεί σε ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι της, ενώ μετά από κάποια ώρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τα παιδιά της στον αέρα του «Έλα χαμογέλα».

Η παρουσιάστρια στην αρχή της εκπομπή, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές της, ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο σπίτι της, και ήταν στο τσακ να ζητήσει να την πάνε στο νοσοκομείο.

«Χθες, χτύπησε το μικρό μου το δαχτυλάκι στο πόδι. Πάρα πολύ σοβαρά όμως. Πήγε να περάσει η Ginger μπροστά μου και για να μην πέσω μπροστά στη Ginger, δίνω ένα άλμα και πέφτω πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Το τραπεζάκι είναι πάρα πολύ βαρύ, είναι φτιαγμένο με παλέτες και τζάμι. Είναι πάρα πολύ βαρύ, δε κουνιέται…. Πήγαινα να σηκώσω το πόδι και νομίζω το έχω σπάσει. Ήμουν στο τσακ να σε πάρω τηλέφωνο να με πας στο νοσοκομείο» δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ωστόσο μια αποκάλυψη έγινε για την Σίσσυ Χρηστίδου και από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Δείτε εδώ τα όσα είπε.

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε στον αέρα του «Έλα χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την αποκάλυψη για το ατύχημα στο σπίτι

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα

Λίγες ώρες αργότερα, στον αέρα της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου δέχτηκε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από τα παιδιά της.

«Με παίρνει ο Μιχαήλ facetime» είπε η παρουσιάστρια στον αέρα και απάντησε στη κλήση λέγοντας, «Γεια σου αγάπη μου» με το γιο της να απαντάει «Γεια μαμά. Καλημέρα».

«Καλημέρα ψυχή μου. Γεια σου Φίλιππε. Είμαι στον αέρα. Να σας πάρω σε λίγο;» τους απάντησε και έκλεισε το τηλέφωνο για να συνεχίσουν την ροή του προγράμματος.