Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες καυτού περιεχομένου πρώην παίκτριας του My Style Rocks

Την ανέβασε η ίδια στο instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες καυτού περιεχομένου πρώην παίκτριας του My Style Rocks

Η συγκεκριμένη πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε απασχολήσει στο παιχνίδι με την συμπεριφορά της και από τότε που διεκόπη το project αποφάσισε να κινήσει το ενδιαφέρον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς εδώ και καιρό κυκλοφορεί η ίδια φωτογραφίες πολύ καυτού περιεχομένου και κάνει τους followers της να παραληρούν.

Ο λόγος, φυσικά, για την αγαπημένη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αγαπήθηκε πάρα πολύ από την κρητική επιτροπή του My Style Rocks και συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης της είχε μια συμπάθεια παραπάνω αφού πίστευε στις δυνατότητές της. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό:

Δείτε εδώ τι κρύβει το παρελθόν την Ευρυδίκης Παπαδοπούλου! Όσα δεν ξέραμε για εκείνη.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε διαμαρτυρηθεί με καυτές φωτογραφίες στο παρελθόν

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Σάββατο 20-6-2020 πρώτο μπάνιο για εμένα ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ @kyriakos_ & ημερες από την ημέρα του ανοιγματος των συνόρων, είπα να το τολμήσω ... αποφάσισα με στυλ λοιπόν να κεντήσουμε μαζί @roseland_by_vassia το μαγιό αλλά κ την μάσκα με αληθινά λουλούδια μιας κ λένε πως ο ιός δεν μεταδίδεται στο υγρό στοιχείο απέφυγα τα γάντια κ τις χειραψίες με τις γοργόνες... !Βεβαιως δεν παρέλειψα την μάσκα ασφάλειας μου ώστε να κρατηθώ αμόλυντη από τους λιωμενους που μέσα σε αυτούς είναι κ το «μολυσμένο συνάλλαγμα» και τα πολλαπλά κρούσματα COVID-19 που μαζί τους κουβαλάνε . Και αναρωτιέμαι η κουτη ... Συνουσιασαμε την οικονομία μας με το lockdown και τώρα ανοίξαμε για να μαζέψουμε λεφτά κ κρούσματα . Δεν έχει λογική η ενέργεια σας .Νοιώθω απογοητευμένη από την ενέργεια σας @kyriakos_ που φυσικά δεν ευθύνεςτε μονάχα εσείς για την απόφαση αυτή (του ανοίγματος των συνόρων ) όπως κ στα αλλά κράτη μέλη Γερμανία ,Γαλλία , Ολανδια ,Λουξεμβούργο κ Ελβετία . Μια χαρά τα πήγαμε σαν χώρα κ σας ευχαριςτουμε για τα αυστηρά κ σωτηρία μέτρα που εφαρμόσατε σας συγχαίρω. Γιατι ανοίξατε τα σύνορα μας τώρα ???? Με ποια λογική? Καμία λογική ... κ εμείς απλά πιόνια ! Πιόνια τους ! Ή μάλλον έχει λογική για εμάς που δεν τρώμε αμάσητο ο.τι μας δίνεται ... και εγώ νιώθω σαν την Εύα στο προπατορικό αμάρτημα που τολμώ να κολυμπήσω ... #freemasorny