Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Αγγελική Ηλιάδη: Η δήλωση για τον Γκέντσογλου - «Με τον Σάββα είμαστε...»

Το πρόβλημα υγείας και ο νέος σύντροφος

Αγγελική Ηλιάδη: Η δήλωση για τον Γκέντσογλου - «Με τον Σάββα είμαστε...»
News 05.07.2020 14:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή και μιλάει στο «Έλα χαμογέλα» για την επιστροφή της, πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας και το πρόβλημα υγείας που είχε με το μάτι της. Ενώ, έκανε και μια δήλωση για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως εξήγησε αρχικά η μεγάλη χρήση κορτιζόνης το προηγούμενο διάστημα είχε συνέπειες στον οργανισμό της και όπως τής είχε πει και ο γιατρός της, κινδύνεψε να χάσει την όρασή της. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά της λόγια.

Αγγελική Ηλιάδη δήλωση για Γκέντσογλου

«Είμαστε οικογένεια με τον Σάββα και ας έχουμε χωρίσει», δήλωσε στη συνέχεια για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, άφησε να εννοηθεί πως είναι και πάλι σε σχέση μετά τον χωρισμό της.

Μετά τον Σάββα Γκέντσογλου νέος σύντροφος για την Αγγελική Ηλιάδη

Μετά τον Σάββα Γκέντσογλου νέος σύντροφος για την Αγγελική Ηλιάδη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day.

Η Αγγελική Ηλιάδη το πρωί της Παρασκευής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, ενώ μεταξύ άλλων έκανε και μια χαρμόσυνη αποκάλυψη, αφού έκανε γνωστό πως έχει νέο σύντροφο.

Νέος σύντροφος για την Αγγελική Ηλιάδη μετά τον Σάββα Γκέντσογλου

Το ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετά χρόνια και τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο που υπεραγαπάνε. Η τραγουδίστρια είχε πει για τον χωρισμό της:

«Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν ένιωθα ανασφάλεια που ο σύντροφός μου ήταν μικρότερός μου. Όταν ήμουν με τον Σάββα, είπα δεν με νοιάζει, ας το μάθουν, γιατί ένιωθα πολύ όμορφα μαζί του. Με τον Σάββα δεν σκεφτόμουν το αύριο. Νιώθω τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Ο Σάββας είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Όταν τελειώνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου νιώθεις πόνο και εγκατάλειψη.

Ήθελα να χαρίσω έναν πατέρα στο μεγάλο μου γιο. Έκανα φάουλ γιατί δεν ήμουν δίπλα στον Σάββα όσο έπρεπε. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένεια, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήμασταν ακόμα με τον Σάββα, αν ερχόταν στην Ελλάδα. Η έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό.

Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα».

Ωστόσο όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής πως πλέον είναι καλά στην προσωπική της ζωή και έχει προχωρήσει παρακάτω, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Δείτε ωστόσο τι είχε πει και την περιπέτεια της υγείας της.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλάει "ανοιχτά" για το Νίκο Οικονομόπουλο! "Θεωρώ ότι έφυγε..."

Αγγελική Ηλιάδη: Της έκαναν πρόταση για το YFSF και εκείνη...

Share