Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη - «Έχασα την όραση μου γιατί...»

Η αποκάλυψη για το χειρουργείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη - «Έχασα την όραση μου γιατί...»

Συγκλόνισε η Αγγελική Ηλιάδη με την αποκάλυψη που έκανε για το πρόβλημα που πέρασε στην υγεία της. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και αναφέρθηκε στο λόγο που έχασε την όραση της από το ένα μάτι.

Συγκεκριμένα, έχασε εντελώς την όρασή της από το ένα μάτι, εξαιτίας κάποιων φαρμάκων, ωστόσο υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Αγγελική Ηλιάδη όραση

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη. Η Αγγελική Ηλιάδη συγκατοικεί ξανά με τον Σάββα Γκέντσογλου. Δείτε τι είχε συμβεί.

Η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή, μίλησε και για το ξέσπασε που είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες για τις εκκλησίες που ήταν κλειστές λόγω του κορωνοϊού.

Συγκλόνισε το μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη για τις εκκλησίες - «Ντροπή τους»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσω των social media έκανε πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια η οποία είναι βαθιά θρησκευόμενη, με μεγάλη πίστη στο Θεό ξέσπασε με όσα συμβαίνουν λόγω κορωνοϊού σε όλες τις εκκλησίες. «Ντροπή τους», έγραψε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη για το γεγονός ότι δεν θα ακουστεί φέτος από τα μεγάφωνα της εκκλησίας το Χριστός Ανέστη, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Ενώ ήδη όλες οι εκκλησίες είναι κλειστές μετά από υπουργική απόφαση.

Η Αγγελική Ηλιάδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο έγραφε:

«Μας τα απαγόρευσαν όλα» γράφει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια. «Μήπως ο κορωνοϊός κολλάει με τα μεγάφωνα της εκκλησίας; Απαγορεύεται ακόμα και η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών μας πεποιθήσεων… Δεν επιτρέπεται να ακουστεί το Χριστός Ανέστη...να πάρει ο κόσμος δύναμη... Ντροπή τους» έγραψε η τραγουδίστρια εμφανώς ενοχλημένη.

Αγγελική Ηλιάδη ξέσπασμα εκκλησίες

Ωστόσο, η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια τρυφερή μανούλα και αυτή την φορά λιώσαμε με την ανάρτηση της. Ο γιος της γιορτάζει και εκείνη θέλησε να του ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Τι έγραψε λοιπόν στην ανάρτηση της;