MasterChef: Ο Σταυρής Γεωργίου απαντά με... καρφιά κατά της Μαρίας Μπέη - «Έχει μπερδέψει τις...»

Τι είπε σε συνέντευξη του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Ο Σταυρής Γεωργίου απαντά με... καρφιά κατά της Μαρίας Μπέη - «Έχει μπερδέψει τις...»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταυρής Γεωργίου, πρώην παίκτης του MasterChef, στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Ηλία Κιαζόλι και την Κατερίνα Λένη, ενώ απάντησε με... καρφιά στην Μαρία Μπέη.

Κρατάτε κακίες από τους πρώην συμπαίκτες σας;

Δεν κρατάω ποτέ κακία γενικά ως άνθρωπος. Απλώς δεν δίνω σημασία σε τοξικούς ανθρώπους. Και σίγουρα υπήρξαν στο παιχνίδι τέτοιοι.

Είπατε για τον Ηλία ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος για να βρεθείς στον τελικό. Δεν ήταν λίγο βαρύ;

Δεν ήταν βαρύ, ήταν ξεκάθαρο. Δεν κάναμε παρέα, απλώς τον άκουγα, μιλούσε συνεχώς, είχε άποψη για τα πάντα και για όλους. Αντί να ασχολείται με τον εαυτό του, ασχολούνταν με όλους τους υπόλοιπους. Με τον Ηλία δείτε εδώ τι έχει συμβεί και είναι τσακωμένοι.

Η απάντηση του Σταυρή Γεωργίου στην Μαρία Μπέη

Στη Μαρία που σας είπε ότι έχετε έπαρση τι απαντάτε;

Εάν έχω εγώ έπαρση, η Μαρία τι έχει; Εγώ έχω αυτοπεποίθηση, η Μαρία έχει μπερδέψει τις λέξεις. Εγώ έχω μαγειρική έπαρση, ως άνθρωπος είμαι πάρα πολύ ταπεινός.

Ποιους ξεχωρίσατε μαγειρικά στο παιχνίδι;

Εκτός από τον Σταύρο, τον Τζον, τον Δημοσθένη, τον Δημήτρη και τον Ηρακλή.

Ποια είναι η γνώμη σας για την Κατερίνα;

Η Κατερίνα είναι ένα άτομο που εκτιμώ πάρα πολύ και έχουμε επαφή. Απλώς οι μαγειρικές της ικανότητες ήταν περιορισμένες.

Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Η φωτογραφία και το τρολάρισμα Σταύρου Βαρθαλίτη - Σταυρή Γεωργίου

Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε ο Δημήτρης Μπέλλος στο λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τη Μαρία Μπέη και δίπλα τους τον... Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου να τους τρολάρουν, λόγω της πόζας τους.

Όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους και σχεδιάζουν τα επαγγελματικά τους βήματα μετά το παιχνίδι. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που πρώην συμπαίκτες έχουν συναντηθεί και έχουν πραγματοποιήσει κοινή έξοδο.

Πρόσφατα Σταύρος Βαρθαλίτης, μαζί με τον Σταυρή Γεωργίου βρέθηκε με την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο και τράβηξαν μια φωτογραφία, την οποία ανέβασαν στο Instagram.

“Οι Originals @maria_mpei_official_ και οι αντιγραφές @stavrosvarthalitis και @stavros_geo!!! Τίμια προσπάθεια αλλά σας έλειπε το βιβλίο”, έγραψε μάλιστα ο Δημήτρης Μπέλλος στην λεζάντα της ανάρτησης του. Δείτε εδώ το επόμενο βήμα που έκανε ο Μπέλλος στη σχέση του με τη Μαρία.

Μαρία Μπέη Δημήτρης Μπέλλος Σταύρος Βαρθαλίτης Σταυρής Γεωργίου