Κώστας Χαρδαβέλλας: Αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Αγγελική Νικολούλη

Τι συμβαίνει μετά τον τσακωμό τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Χαρδαβέλλας: Αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Αγγελική Νικολούλη

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στο Λοιπόν για τον καρκίνο που πέρασε, τη δημοσιογραφία, αλλά και την κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη. Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα μετά τον τσακωμό τους; Όσα αποκάλυψε ο ίδιος.

Αυτές είναι οι σχέσεις που έχουν σήμερα Νίκου Χαρδαβέλλας - Αγγελική Νικολούλη

Η αρρώστια σας άλλαξε τον τρόπο που βλέπατε τη δημοσιογραφία, τη δουλειά γενικότερα,έφυγε το άγχος τώρα, πετάξατε τα...βαρίδια;

Άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τη ζωή, καθώς κάποια πράγματα μου φάνηκαν τόσο ανόητα.

Όπως;

Ότι πλακώθηκα με την Αγγελική Νικολούλη για την εκπομπή που κάναμε, «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», που την πήρε και την έκανε μετά «Φως στο τούνελ». Αρχίσαμε και «σκοτωνόμασταν» στα περιοδικά, αλλά τώρα είμαστε πάρα πολύ φίλοι.

Ποιος έκανε την κίνηση της επανασύνδεσης;

Ο χρόνος το ρύθμισε το θέμα, δεν έγινε καμία γέφυρα. Μετά, όταν έπαθα τον καρκίνο, οι γιατροί μου είχαν πει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να «φύγω» και τότε είδα με πόσο ανόητα πράγματα έχω ασχοληθεί κι έχω κάψει την ψυχή μου.Ήμουν πιο επιθετικός, τώρα είμαι πιο επιεικής με τους ανθρώπους.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε συγκλονίσει με τα λόγια του για τον καρκίνο που πέρασε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Όταν ρώτησα τον γιατρό “πόσο χρόνο έχω;” μου έδειξε τον ουρανό, ότι ο Θεός ξέρει», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε όσα είπε εδώ και ανατρίχιασαν.

Κώστας Χαρδαβέλλας Αγγελική Νικολούλη σχέση

Για αυτό το λόγο ξεκίνησε η κόντρα ανάμεσα τους

Κώστας Χαρδαβέλλας το 1993 παρουσίαζε στο Mega την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη» όπου έψαχνε αγνοούμενους. To διάστημα εκείνο συνεργάτιδα του στην εκπομπή ήταν η Αγγελική Νικολούλη. Το 1995 ο Κώστας Χαρδαβέλλας έφυγε από το Mega και μετακινήθηκε στο Star, όπου μέχρι το 1999, συνέχιζε να παρουσιάζει την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη».

Όπως είναι γνωστό, η Αγγελική Νικολούλη ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή που προβάλλεται μέχρι σήμερα, το «Φως στο Τούνελ».