Ασύλληπτο: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη - Δείτε τον ήταν αγνώριστος

Η απίστευτη ατάκα που είχε πετάξει ο Άκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασύλληπτο: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη - Δείτε τον ήταν αγνώριστος

Το ασύλληπτο αποκαλύφθηκε σήμερα από την εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου, αφού έδειξαν βίντεο από την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σταύρου Βαρθαλίτη, του νικητή του MasterChef, πριν από τρία χρόνια που βρέθηκε στο πλευρό του Άκη Πετρετζίκη. Ήταν αγνώριστος.

Από ότι έχουμε δει μέσα από τα social media, ο νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής έχει πολύ καλές σχέσεις με τον νικητή του πρώτου MasterChef, Άκη Πετρετζίκη και πολλές φορές συναντιούνται. Αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι ήταν γνωστοί από το παρελθόν.

Δείτε την εμφάνισή του στο παρακάτω βίντεο:

Και μιας και συμβαίνουν αποκαλύψεις, δείτε για πρώτη φορά τον 30χρονο αδερφό του Σταύρου εδώ.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Η αποκάλυψη για το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά το MasterChef

ο νέο του επαγγελματικό βήμα αποκάλυψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης μέσα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Grande. Τι θα κάνει μετά το MasterChef;

«Πιστεύω, ότι καθένας είδε κάποια πράγματα από τον εαυτό του σε μένα. Το χιούμορ, άλλος την τρέλα, άλλος τον κόπο που κατέβαλα -γιατί κόπιασα πολύ για να φτάσω ως εδώ- για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και να είμαι τελικά ο νικητής», είπε, αρχικά.

«Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι όταν βγαίνεις στον δρόμο, βλέπεις να ανοίγουν παράθυρα αυτοκινήτων και ακούς να σε φωνάζουν. Είναι ανεκτίμητο και το ευχαριστιέμαι. Αλλά επει­δή θέλω να το ανταποδώσω στον κόσμο, δεν μου φτάνουν μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο και μια φω­τογραφία. Θέλω να το ανταποδώσω με πράξεις και να το γυρίσω πίσω διπλά», εξηγεί.

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef

Ποιος είναι ο στόχος του μετά το «Master Chef»; «Επικαιρότητα είναι, όχι διασημότητα. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να ανοίξω έναν χώρο και να μπορέσω να προσφέρω απλόχερα το φαγητό μου στον κόσμο που με αγάπησε και με εκτιμάει. Να είναι ένα σημείο συνάντησης, ένα σημείο επαφής».

Να σημειώσουμε πως η Μαρία Μπέη και η Κατερίνα Λένη, βρέθηκαν καλεσμένες στους Κου κου και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που τους έγιναν. Σε μια από αυτές «άδειασαν» τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν είναι πως ο ίδιος βρισκόταν στο πλατό και τις άκουγε. Δείτε εδώ το αδιανόητο περιστατικό που σημειώθηκε, όταν πετάχτηκε στο πλατό.