Λάκης Γαβαλάς: Η απίστευτη δήλωση για τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Κόπηκε ο Ψινάκης να λέει “μωρή” και έχουμε...»

Και όμως... το είπε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: Η απίστευτη δήλωση για τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Κόπηκε ο Ψινάκης να λέει “μωρή” και έχουμε...»

Ένα απίστευτο σχόλιο για τον Τρύφωνα Σαμαρά έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, όταν τον «τσάκωσαν» σε δημόσια εμφάνιση. Πως τον σύγκρινε με τον Ηλία Ψινάκη;

Αρχικά, βέβαια, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του ηθοποιού, Θάνου Καληώρα από την θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”.

«Ετοιμαζόμαστε για ωραίες παραστάσεις και γι’ αυτό στεναχωριέμαι όταν κάποιοι ακυρώνουν μια δουλειά. Αλλά αυτοί ξέρουν το λόγο που το κάνουν. Εγώ τον Θάνο Καληώρα τον γνωρίζω από το DWTS που είχαμε υπάρξει μαζί. Είναι απαιτητικός άνθρωπος και καλά κάνει, εμένα μου αρέσει.

Δεν μπορεί κάποιος να επικαλείται την υγεία του για να δικαιολογήσει κάποιο καπρίτσιο του ή κάποια επιθυμία του που δεν πραγματοποιήθηκε. Οπότε, θα σεβαστώ ένα θέμα υγείας και δεν θα πω κάτι παραπάνω. Εδώ και τρία χρόνια έχω 15 προτάσεις και καλά κάνουν γιατί είμαι ένα... προϊόν»

Η απίστευτη δήλωση του Λάκη Γαβαλά για τον Τρύφωνα Σαμαρά

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Τρύφωνα, το είπα και σε εκείνον, αλλά δεν μπορώ αυτό το πολύ γέλιο. Κόπηκε ο Ψινάκης που τον είχαμε καιρό να λέει “μωρή” και τώρα έχουμε ένα γέλιο διαρκές. Γιατί πρέπει να μου αρέσει αυτό;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Έχετε δει τον αδερφό του Τρύφωνα Σαμαρά; Απίστευτη η ομοιότητα τους.

Ευτυχείτε: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Λάκη Γαβαλά και Τρύφωνα Σαμαρά - «Λυπάμαι για σένα που...»

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά. Αφορμή για να ξεσπάσει ήταν τα σχόλια που έγιναν με αφορμή τη δήλωση του πρώτου πως ο J2US είναι Muppet show.

Η κόντρα ανάμεσα τους όπως φαίνεται καλά κρατεί, καθώς οι ατάκες που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής ήταν... απίστευτες.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, ξεκίνησαν να σχολιάζουν το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά, μέσα στο Σαββατοκύριακο, για τα νούμερα τηλεθέασης του Just the 2 of us, έναντι της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγεία μας», αποκαλώντας την εκπομπή του Κοκλώνη «Muppet Show».

undefined

Ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν, κάλεσε στην εκπομπή και βγήκε στον αέρα για να πάρει θέση λέγοντας μεταξύ άλλων «Μακάρι και να ήταν Muppet Show το J2US! Εγώ δεν έχω κάτι με τον Κοκλώνη που δίνει θέσεις εργασίας σε ανθρώπους, έχω με το show και την αισθητική του. Την άλλη φορά έκανα ένα αστείο για τον Τρύφωνα κι εσείς το πήρατε όλοι και το κάνατε τεράστιο. Φυσικά και το My Style Rocks μου αρέσει περισσότερο από το J2US».

Για την κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά, είπε: «Λυπάμαι για σένα που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί», για να πάρει την απάντηση: «Εγώ είμαι πολλά περισσότερα χρόνια από σένα στη μόδα».