Kate Middleton: Στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα - Δίπλα της ο William

Που βρέθηκε το ζευγάρι μετά την καραντίνα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Kate Middleton: Στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα - Δίπλα της ο William

Στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King's Lynn για να τιμήσουν την 72η επέτειο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS), βρέθηκε η Kate Middleton και δίπλα της ήταν ο Πρίγκιπας William. Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν όλοι είναι πως δεν φορούσαν μάσκες.

Η 38χρονη και ο σύζυγός της, επισκέφθηκαν ένα νοσοκομείο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους στο Νόρφολκ, έπειτα από τρεις μήνες καραντίνας στην οποία βρισκόταν ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, το ζευγάρι, ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστό και ευδιάθετο. Συνάντησε και μίλησε με το προσωπικό και τις οικογένειές τους στο νοσοκομείο, το οποίο έχει θεραπεύσει 450 ασθενείς με Covid-19.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς και ο σύζυγός της Φίλιππος παρακολουθούν στενά τον τελευταίο καιρό τις κινήσεις της Kate Middleton και του William, με την μονάρχη να μη διστάζει να ρίξει μία σπόντα για τους δυο τους και τις αποφάσεις τους.

Με αυτόν τον τρόπο «κέρδισε» ο William την Kate Middleton

Στη δημοσιότητα βγήκε, ο τρόπος με τον οποίο ο William προσέγγισε και κατάφερε τελικά να "κερδίσει" την καρδιά της αγαπημένης του συζύγου, Kate Middleton, η οποία έχει σταθεί επάξια στο πλευρό του ήδη από το 2011 όταν και παντρεύτηκαν.

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε στο κολέγιο μιας και οι δύο φοίτησαν στο St Andrews. Ο William, είχε εντοπίσει από την πρώτη κιόλας μέρα την Kate και έτσι πολύ συχνά επεδίωκε να βγαίνει μαζί της και να παρακολουθεί ακόμα και τα ίδια μαθήματα με εκείνη.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δυο τους βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και από τον Φίλιππο. Δείτε εδώ για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο, η πρώτη τους συνάντηση ήταν κάπως αδέξια, αφού ούτε καν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας δεν μπόρεσε να αποφύγει μία απίστευτη γκάφα.

«Μία από τις αστείες ιστορίες είναι ότι ήταν τόσο απελπισμένος να τη συναντήσει που όπως περπατούσε προς αυτήν, σκόνταψε και είπε “Ω, αυτή είναι μια τρομερή αρχή, θα νομίζεις ότι είμαι εντελώς βλάκας!», ανέφερε πως είχε πρωτοπεί ο Δούκας του Κένσιγκτον στη μετέπειτα σύζυγό του.

Βέβαια η Kate Middleton γοητεύτηκε από τον νεαρό τότε William και λίγα χρόνια μετά, δέχθηκε να γίνει γυναίκα του.